hvordan man kan gøre øre kegler

Ear coning er en proces , hvorigennem overskydende voks og andre giftstoffer stammer fra øret . Mens øre kegler kan købes , hvilket gør dem er ikke en vanskelig proces :

1 .
Brug ubleget bomuld , tegne et mønster , der er sammenlignet med en 8 1 /2 x 11 tommer ark papir . Klip mønsteret ud .
2 .

Smelt bivoks langsomt i en dobbelt kedel , over svag varme . Opret denne særlige dobbelt kedel ved hjælp af en stor gryde eller hollandsk ovn til kogende vand og fastsætte en 9 1 /2 x 11 tommer bradepande over det kogende vand til at smelte voks . Når voks er smeltet , vend varmen endnu lavere , så voks forbliver smeltede , men ikke burn. Roll stoffet i et mønster der ligner rullende papiret kegle , der anvendes til servering af bomuld slik . . . . med den ene ende åben bredt og end end åbne bare en lille smule . Fastgør kegle lukket ved at sætte en dråbe af den smeltede voks under et hjørne klap på siden af keglen .
3 .
Når du er færdig med at sætte kegler sammen , og voks er ikke længere nødvendig som en lim, brug et lægemiddel dropper and drop et par dråber af rosenolie til de resterende smeltede voks . Brug lige nok til at skabe en beroligende duft , men ikke en, der er overvældende . Rosen olie er meget beroligende at den nasale og sinus hulrum samt ører .
4 .
Dyp kegler i voks og rosenolie blanding , bare længe nok til voks til at dække keglen . Et overskydende beløb er ikke nødvendigt .

5 .
Sæt kegler på voksbelagt papir til at tørre .

gode råd og advarsler


 • søge råd og /eller bistand fra en person med erfaring i øret coning eller gennemlysning inden du forsøger en sådan procedure på egen hånd.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.