hvordan man kan identificere symptomer på en mellemøret infektion

Mellemøret infektioner er almindelige i mange spædbørn , småbørn og små børn , og kan præsentere sig selv med rødme , ømhed , infektion eller betændelse . Medicinsk kaldet "akut otitis media "eller AOM , er denne betingelse ofte efterfulgt af en ophobning af væske i mellemøret , kaldet OME . Mellemøret infektioner påvirke den midterste del af øret , hvor nerver og små knogler sammen med trommehinden og det eustakiske rør . Mellemøret infektioner er typisk forårsaget af bakterier , der kommer ind gennem det ydre øre . Den resulterende infektion kan forårsage en ophobning af væske , der ofte optræder samtidig med hoved forkølelse eller sygdomme , der involverer næsen og throat. Identifying symptomer på mellemøret infektion vil resultere i hurtig behandling , smertelindring og færre chancer for komplikationer såsom kroniske otitis media , . alvorlige øre problemer og mulige høretab :

en .
Se dit barn for tegn på smerte i øret , som kan identificeres ved barnets slog øret , besiddelse af det, gnider det eller tugging på det . Hos spædbørn , småbørn og meget små børn, som ofte er ude af stand til at udtrykke nød , kan en forælder ofte observere tegn på rødme eller irritation på ydersiden af øret , eller bare inde i øregangen .
to .


Vær opmærksom på dit barns adfærd . Er han mærkelig eller irritabel ? Er han græder mere end sædvanligt ? Børn , der ikke er i stand til at udtrykke deres symptomer kan være nervøs uden nogen åbenbar grund .
3 .
Kig på dit barns øre . Kan du se nogen afløb eller udledning lækket fra øret ? Hvis det er tilfældet , skal du kontakte din børnelæge med det samme. Mens udladninger kan være resultatet af en kold , er det bedre ikke at tage chancer .
4 .
Lyt til dit barn , hvis hun klager over at føle dig svimmel eller du opdager , at hun synes at være at have problemer med balancen . En persons følelse af balance er i mellemøret , og enhver infektion eller skader, kan forårsage ustabilitet .

5 .
Tag dit barns temperatur . Mens mellemøret infektioner ikke altid vise en feber , nogle gange de gør . Bemærk eventuelle temperatur og underrette dine børnelæge , hvis acetaminophen ikke lindre symptomerne i løbet af få timer.

gode råd og advarsler


 • Mundtlig antibiotika kan ordineres til en mellemøret infektion , men ikke hele tiden . At bidrage til at give lindring , anvende en varm vaskeklud over det berørte område for at mindske smerten . Undgå brug af koldt retsmidler på børn , da de vil gøre noget for at hjælpe med at lindre mellemøret infektioner .
 • Nogle Midt øreinfektioner kræver medicin eller endda kirurgi , afhængig af sværhedsgrad og andre betingelser .
 • Giv aldrig aspirin til børn .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.