hvordan man kan identificere tegn på Reyes syndrom

Reyes syndrom er en sygdom , der rammer de fleste børn og teenagere , og involverer leveren , hjernen , nyrerne og hjertet . Mens den bestemte årsag til Reyes syndrom er i øjeblikket ukendt , det typisk sker efter en virusinfektion eller sygdom , såsom skoldkopper og influenza . Af denne grund er forældre rådes til ikke at give deres børn aspirin , som undersøgelser har knyttet forekomsten af den betingelse, lægemidler, som indeholder salicylate. Risks af ordregivende Reyes syndrom øges i takt med ovennævnte skoldkopper og influenza , samt andre luftvejsinfektioner . Forældre skal vide nok til at være i stand til at genkende tegn eller symptomer på Reyes syndrom med henblik på at iværksætte hurtig behandling og undgå komplikationer som lungebetændelse , åndedræts kramper , hjerteproblemer og endda hjerneskade , koma og død .
1 .
forsigtigt se dine børn, når de lider af influenza eller skoldkopper og aldrig under nogen omstændigheder , give dem aspirin under sådanne episoder . Faktisk er det bedst at behandle børn og teenagere , der lider af virussygdomme med ibuprofen eller acetaminophen såsom Tylenol for feber , ømhed og smerter . En af de mest almindelige tegn på Reyes syndrom er døsighed og sløvhed hos børn , der synes relateret til blot at mangel på søvn eller ikke så godt .
2 .
Se dit barn op til episoder af opkastning . Disse episoder kan producere mild eller flygtige anfald af kvalme og opkastning , som ofte ledsages af forvirring og de ovenfor nævnte sløvhed .

3 .
Vær meget opmærksom på dit barn eller teenager og se til tegn på adfærdsændringer . Mens vi er alle klar over , at de fleste børn og teenagere kan vokse mærkelig eller irritabel med de er syge , kan disse personlighed eller adfærd ændringer synes uberettiget og ekstrem . Nogle gange , børn eller teenagere lider også af delirium med eller uden tilstedeværelse af feber .
4 .
Observer dit barn eller teenager efter tegn på anfald i arme , ben eller torso . Disse anfald kan forekomme milde og varer kun sekunder at dem, der kan vare flere minutter . Kontakt din læge, hvis du ser nogen tegn på beslaglæggelse aktivitet i dit barn .
5 .

Lyt til dit barn tale og se efter tegn på slurring , taleproblemer eller svært ved at kommunikere . Hertil kommer , også nogle børn og teenagere ramt af Reyes syndrom klager over at se dobbelt .

gode råd og advarsler


 • Tests er nødvendige for at fastslå diagnosen Reyes syndrom . Blodprøver , leverfunktionstest og undersøgelse af cerebrospinalvæsken skal e udført , så kontakt din læge , hvis du har nogen tvivl om, at dit barn kan lide af den betingelse .
 • Hvis venstre ubehandlet, nogle personer ramt med Reyes syndrom kan glide ind i delirium eller koma . Ring til din læge ved det første tegn på , at dit barn eller teenager er forvirret , sløv , eller oplever adfærd eller mentale forandringer eller problemer .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.