hvordan man kan identificere tegn på for tidlig arbejdskraft

Når arbejdskraft begynder før det 37. uge af graviditeten , kaldes det for tidligt arbejdskraft . Tidlig fødsel og fødsel kan medføre alvorlige sundhedsmæssige problemer for et ufødt barn , så identificere dens symptomer og søge øjeblikkelig lægehjælp er påkrævet. Med kendskab til tegn og symptomer på for tidlig arbejdskraft ved hånden , vil du vide præcis, hvornår du skal ringe til lægen , hvis arbejdsmarkedet begynder for tidligt
1 .
Check for sammentrækninger med at ligge ned og følelse din livmoder . Hvis hele din mave er ved at stramme og derefter afslappende , kan du være med sammentrækninger , der viser tidlig fødsel . Hvis blot en del er ved at stramme og afslappende , dog kan du være i klar .
to .
Time dine veer i omkring en time . Hvis du har mere end fem sammentrækninger i denne time , kan du være med tidlig fødsel .

3 .
Check for vandig væske , hvis du føler dig unaturligt våd i dit vaginal område . Hvis væsken er lækker på dette område , kan din pose med vand har brudt eller sprunget læk .
4 .
vurdere eventuelle menstruationssmerter-lignende smerter . Hvis du har kramper , som du identificerer som ligner menstruationskramper , kan du være med tidlig fødsel .
5 .

Vurdér rygsmerter . En kedelig smerte , der opstår i nederste del af ryggen er en af de mest almindelige tegn på for tidlig fødsel.
6 .
øje med blod som et tegn på for tidlig fødsel. Frisk rødt blod er særligt alarmerende . Lys rosa eller brun pletblødning måske ikke være så meget grund til alarm , men lad din læge kender alligevel-just in case
7 .
Vær opmærksom på en øget mængde af tryk i dit bækken område . Hvis det føles som baby skubber nedad , kan du blive udsat for tidlig fødsel .

8 .
Watch out for mavekramper , som kan forekomme med diarré , men kan være til stede uden at det så godt .
9 .
Note en stigning i udflåd , især hvis forhøjelsen sker pludseligt . Selv om dette kun kunne være naturligt for kroppen eller et tegn på infektion , kan det også angives tidligt arbejdskraft .

gode råd og advarsler • Hvis du tror du kan være der tidligt arbejdskraft , tisse, ned ligge på din venstre side og drikke masser af vand . Dette kan medvirke til at bremse eller stoppe dine veer , mens du venter på din læges instruktioner.
 • Hvis du tror din Vandet kan have brudt , men væsken efterlader i en tynd strøm i stedet for en gush , sørg for at det faktisk fostervand og ikke urin . Det er ikke ualmindeligt, at gravide kvinder til at lække en lille urin , specielt i fremskredne stadier af graviditeten . Fostervand er normalt klar , selvom det kan være farvet gul , pink eller brun . I stedet for at gå efter farve alene , vurderer hvor ofte utætte opstår. Hvis det bare sker, når du griner , nyser , eller hoste , er det sandsynligvis urin . Hvis den lækkende er kontinuert , er det mere sandsynligt, at fostervand . Hvis du overhovedet i tvivl , så ring til din læge med det samme .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.