hvordan man kan rense kroppen for cigaretrygning

Rygning har en enorm negativ effekt på kroppen , da nikotin angreb næsten alle de vitale organer . Ud over de nikotin , kuldioxid, inhaleres , mens rygning også hærgen i kroppen . Andre skadelige stoffer er hydrogencyanid , kulmonoxid , svovl og kvælstofoxider . Alle disse gradvist at reducere kroppens evne til at optage ilt , og som en direkte følge cellerne i kroppen dør en langsom pinefuld død . Det første skridt til at rense kroppen for disse negative elementer er at stoppe med at ryge .
1 .
Tag din familie i tillid og udarbejde en plan for at hjælpe dig stoppe med at ryge . Underrette alle dine nære venner om denne beslutning , så du ikke bliver fristet i den indledende periode , som ofte er kritisk .
2 .
Få råd og hjælp fra din familie læge , især med hensyn til abstinenssymptomer og nikotin trangen problemer . Der er særlige kurser for akupunktur , naturlægemidler healing samt afgiftning rådighed . Uddan dig selv og vælge den der passer dig bedst . Det er et meget vigtigt skridt , da uanset hvad du vælger , bør supplere din stil af Leve-og Arbejdsvilkårene .

3 .
Drik masser af vand , som vil skylle de giftstoffer og fjern hæshed fra din stemme på grund af irriteret hals . Vedtage fødevarer rige på anti-oxidanter i din kost , fordi disse er de bedste hjælpere i afgiftning af kroppen . Du skal også omfatte masser af frugt og grønt ind i din nye kost . Et af de værste dele af kroppen påvirket af rygning , foruden lungerne , er det ekskretionsorganerne systemet . Dens funktion kan forbedres ved at tilføje fødevarer med et højt fiberindhold , hvilket også vil bidrage til at skylle ud af bebyggede toksiner fra kroppen .
4 .
Med rådgivning fra din læge inkluderer anti-oxidant kosttilskud i din kost . Dette ville intensivere fjernelse af frie radikaler fra kroppen , hurtige videresendelse din krop på fode igen.
5 .

Tilsæt mindst 20 til 30 minutters motion i din daglige rutine . Dette er en meget vigtig , men mest forsømte del af opsvinget fra rygning effekter . Udøver hjælper med at fjerne giftstoffer , og forbedrer det kardiovaskulære system og nervesystemet . Om ikke andet , bare gå rask i 20 minutter hver dag på vej til og tilbage fra dit kontor eller marked .

gode råd og advarsler


 • rygestop er sværeste del af tilbageførslen af virkningerne af rygning . Du er nødt til at holde på det med en vilje af jern .
 • Oprindeligt en erstatning som nikotin plaster , nikotin tyggegummi , eller noget andet som anvist af lægen ville være forpligtet til at holde din nikotin trangen i kontrol . Akupunktur er udråbt til at være yderst effektiv på dette tidspunkt .
 • Uanset hvilket system, at stoppe med at ryge , du vælger, skal være bakket op af faglig ekspertise.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.