hvordan man kan sammenligne østrogen i p- piller

P- piller kombinere østrogen og gestagen for at opnå en omgåelse af fertilitet hos kvinder gennem forebyggelse af ægløsning . Kun tilgængelig med recept , de mest almindelige former for p-piller , der i øjeblikket udleveres af apoteker er kombinationen pille , der kombinerer østrogen og gestagen i varierende doser og mini pille . Sidstnævnte er en pille , der kun indeholder gestagen . Idet kombinationen p- piller på markedet i øjeblikket indeholder alle de samme østrogen-ethinylestradiol-en sammenligning kan ske ved at pille mærke . At lære at sammenligne østrogen i p- piller vil hjælpe dig foregribe og mindske risikoen for visse bivirkninger :

1 .
Tjek indlægssedlen i din pakke med p-piller . Omvendt , tjek forskellige navne online . Indsætter er ofte lagt ud på producenternes hjemmesider , og det er en fantastisk måde at sammenligne shop østrogenniveauet før du hovedet til lægens udnævnelse. Fælles doser spænder fra 20 mcg om den lave ende til 50 mcg på den høje ende af ordinerede mængde .
2 .

Kontrast de forskellige doser af østrogen , som de bivirkninger , som de er tilknyttet. For eksempel har højt østrogen doser været knyttet til udviklingen af acne , mens lavere østrogen er forbundet med lavere progestin doser er forbundet med hovedpine i disse modtagelige for dem .
3 .
vurdere effektiviteten af p-piller , når det kommer til blødning mellem menstruationscyklus . Betegnes som " gennembrud blødning , " denne bivirkning er den mest almindelige for piller med 20 til 35 mcg af østrogen .
4 .
Sammenlign østrogen i p- piller til rådighed for dig i kraft af risikoen for vægtøgning . I det store og det er den høje dosis pille-35 til 50 mcg-, der forårsager de mest væskeophobning og tilhørende vægtøgning , mens lavere koncentrationer ikke synes at have så meget af en medvirkende effekt .


5 .
Tal med din læge forskellige østrogen niveauer i forbindelse med progestin niveau , der er indeholdt i piller . For eksempel kan 20 mcg piller indeholder alt fra 0 . 10 til 1 mg progestin . Denne kombination giver en risiko for en række forskellige mulige bivirkninger. Omvendt er de fleste 50 mcg piller indeholder 1 mg progestin . Den største udsving-efter mærke-er fundet i 30 og 35 mcg piller , som indeholder gestagen spænder fra 0,15 til 3 mg

gode råd og advarsler


 • . Aldrig tage en vens p-piller ! De østrogen og gestagen plan skal være skræddersyet til dine individuelle behov og sygehistorie . Først efter en læges vurdering kan du være ordineret nøjagtigt af disse stoffer .
 • Du må ikke stoppe med at tage p-piller midt i en cyklus . Udfør den foreskrevne cyklus og derefter kontakte din læge i løbet af placebo periode for at drøfte mulige bivirkninger og også drøfte produkter , der kan arbejde bedre for dig .
 • Bemærk venligst at dette kun er generelle oplysninger og er ikke beregnet til at diagnosticere , behandle eller på anden måde antyder medicinsk behandling . Besøg din læge til en diagnose eller lægeerklæring.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.