hvordan man kan sørge for dine børn at få en god nats søvn

Det er vigtigt, at børn i voksealderen får en god søvn om natten , især i løbet af skoleåret . De fleste børn har brug for mere søvn end voksne , og to tredjedele af børnene har ofte søvnproblemer . Her er hvordan man får dem til gode sovevaner
1 .
Angiv en tidsplan . Børn skal have en fast sengetid og wake- up tid , når der er skole den næste dag . Sæt klare forventninger og husholdning regler . Mange eksperter foreslår, børn under 12 skal have mindst ti timers søvn hver nat .
2 .
Hold til det . Lejlighedsvis late night kan være OK , men ikke gør det til en vane . Når planen er indstillet , holde sig til det . Tid til at give børnene en vis fleksibilitet i weekenden , ikke i løbet af ugen.

3 .
Gør soveværelset et soveværelse . Dette kan være en svær en, og ganske vist , det er ikke altid praktisk . Men hvis du kan , slippe af fristelser i børnene værelser-ting som elektronisk legetøj , computere , håndholdte spil , eller mobiltelefoner . Hvis der er noget andet at gøre i rummet , vil dine børn falde i søvn lettere .
4 .
Opret et sovemiljø . Værelser skal være mørk og på den kølige side for en behagelig søvn . Intet behov for overnatning lys eller andre distraktioner . Holde andre i huset ro efter sengetid . . . det betyder musik , tv og telefon samtaler bør alle være på et tys-tys -plan, hvis de opstår på alle.
5 .


Vind ned . Gøre time før sengetid en "stille tid" i huset . Ingen Horseplay , ingen computerspil, ingen telefonopkald . Tid brugt på at læse , tale , tandbørstning og så videre vil hjælpe bilægge børnene , og få dem klar til sengen .
6 .
Se, hvad de spiser . Ingen koffein og sukker siv før sengetid . Efter middagen ( eller bedre endnu , før ) , holde dem væk fra chokolade , kaffe , sodavand , eller andre ting , end der kan forstyrre deres søvn .

gode råd og advarsler


 • Det er OK at løsne op i weekenden , men ikke overdrive det . For meget forstyrrelse gør det sværere at komme tilbage på tidsplanen i løbet af ugen .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.