hvordan man kan undslippe fysisk eller psykisk smerte

Går gennem enhver form for smerte , det være sig fysisk eller psykisk , er vanskelig og tidskrævende . Men der er flere gode tiltag , man kan følge for at gøre livet lettere og mere behageligt
1
første , i stedet for at give ind i smerten-. det være sig psykisk eller fysisk , så tænk på måder, hvorpå du kan slippe for smerter, som f. eks nye steder at besøge eller handle , nye parker at udforske eller frivillige organisationer , hvor du kan give for at hjælpe andre.
2 .
andet , fører en dagbog eller dagbog om, hvordan du føler , og når depressionen eller smerte begynder . Bemærk den tid , sted og hvorfor disse følelser er indtruffet. Snart vil du se et mønster og forstå , hvorfor disse følelse sker .

3 .
tredje løse problemet ! Ved at analysere din dagbog , vil du se et mønster , og fra dette mønster vil du se en måde at løse dit problem . For eksempel , hvis du er grumpier end normalt én dag og derefter kontrollere din dagbog og find ud af , at din surhed finder sted , fordi du ikke får nok søvn , vil du forstå hvorfor . Eller , hvis du er overspisning for meget og se et mønster ved at spise for meget , vil du vide , at du skal skære ned på at spise -out binges .
4 .
Fire , tale med nogen tillid til , hvad der generer dig . To hoveder er mest altid bedre end en . Når du kommer ud i det fri , hvad der generer dig, vil du være bedre i stand til at se " hvad " eller " hvem "er årsag til problemet .
5 .

Five, Som du fremskridt i din vilje til at overvinde smerten , så fortæl dig selv højt på en regelmæssig basis , jeg " jeg gør bedre ! Jeg gør bedre ! " Ved at gøre dette, er du gentager for dig selv at du rent faktisk gør fremskridt i retning af en gladere og sundere dig .
6 .
Seks , holde nedskrive og fortælle dig selv de mange grunde til, at du ønsker at leve . Sådanne grunde som : min familie har brug for mig , så mange smukke steder, hvor jeg ønsker at besøge , kigge på himlen om natten eller solopgang i morgen , nyde lækker mad med andre, og kærlige din ægtefælle , er blot et par gode grunde til at overvinde enhver form af smerte .
Husk, at vi alle har bare et liv at leve , så uanset hvad der sker i dit liv , se efter det gode i det og nyde, hvad du har !

Tips og advarsler


 • Selvfølgelig med nogen smerte , det være sig fysiske eller psykiske-hvis det varer længere end en måned , uanset hvad du skal gøre for at lindre det , så søger professionel hjælp fra en læge eller psykolog . Lidelser for lang tid uden lindring er udmattende og demoraliserende . Så søge og finde hjælp , hvis du har brug for det . . .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.