hvordan man laver en familie sundhed log

Midt i en familie nødsituation, er ikke tid til at forsøge at huske, hvem som havde skud , som allergier og hvilke sting . Det er svært nok at håndtere kriser uden at forsøge at huske en persons medicinske livshistorie . Holde en familie medicinsk log vil give dig de svar du har brug for lige ved hånden , om der er en nødsituation eller en rutine besøg . Det vil give dig fred i sindet og det kunne hjælpe lægerne tage bedre vare på din familie :

1 .
Ring til din families læger og fortælle dem , hvad du laver . Bed om en kopi af din poster for hvert familiemedlem . Du har måske et par læger til at ringe og endda nogle sygehuse , men det vil spare dig for fejl og spildtid . Fortæl dem, at du behøver at vide skud , tests , operationsstuer og besøg , allergiske reaktioner og datoer for behandlinger og operationer . De er vant til at folk har brug for registre . Nogle læger kan opkræve betaling for kopieringen-de har ret til at gøre dette som du binde deres medarbejderes tid , men det bør ikke være meget af et gebyr . Det er værd at få oplysningerne .
2 .

Gør en persons log på et tidspunkt . For en voksen , satte navn , forsikring oplysninger , licens -nummer og CPR-nummer . ( I en nødsituation , skal du bruge denne information til højre væk) . Dernæst skriver ned fødselsdato , højde , vægt , blodtype og køn . Skriv ned , hvis hun bærer briller eller kontakter , og hvad hendes sidste recept var . Få de poster fra din familie tandlæge så godt. Nogle dental forhold kan påvirke den almene sundhed og så dette er nødvendigt , også. Også skrive ned nogen ture ud af landet . Medtag datoer og det besøgte land og grunden . Hvis nogen er på safari i modsætning til at gå til et seminar i hjertet af Afrika , ville det noget , hvis den person kommer ned med noget, som kun ses i junglen områder i udlandet.
3 .

Skip en linje eller to og en liste over alle medicin personen i øjeblikket tager . Ved siden af hvert lægemiddel , skriver ned dosis , og hvor mange gange om dagen det har taget . Så skriv ned hvad det er at blive taget for , da nogle lægemidler bruges til mange ting . Skriv ned lægen , der er foreskrevet hver og et kontaktnummer .
4 .
Lav en overskrift for " Allergi og Interaktioner " næste . En liste over alle allergi over for fødevarer , medicin og andre ting , som personen har . Så gør opmærksom på eventuelle dårlige reaktioner personen oplevede fra at tage et lægemiddel , en vis anæstesi eller endda et vitamin eller mineral produkt . Dato hver indrejse og note , hvis noget var gjort for at modvirke disse reaktioner . Altid nedskrive en læge for at kontakte . Hvis denne person har det samme problem, at antallet kunne spare mange problemer og en masse tid og omkostning i overflødige test senere .

5 .
Gør en anden position kaldes " Kirurgiske indgreb " og optage dem efter dato for hver person . Medtag alle detaljer om blodtransfusioner , særlige problemer og forhold , som ikke er indlysende . Hvis du skriver ned blindtarmsoperation, for eksempel , behøver du ikke at skrive tillægget var dårlig , men du ville skrive ned , " efterfulgt nødhjælp besøg for smerte-tillæg fundet bristede og kirurgi gjort det samme . " Hvis det var en sonderende operation eller en elektiv kirurgi eller en , der normalt ikke gjort for problemet , skrive et par ord til forklaring . Derefter sætte dato og lægens navn og kontakt numre for disse oversigter .
6 .
Læg en overskrift der hedder " Sygdomme og personskader " og registrere alvorlige sygdomme og skader , som f. eks svineinfluenza i to uger , brækket ben , mæslinger , blindtarmsbetændelse angreb og så videre . Sørg for at du har en dato nedskrevet til alt opført der . Dette er nødvendigt for at lægen vil vide , hvad tingene patienten har været igennem og tolereret uden problemer .
7 .

Har børnene sidste og begynder med deres fødsler . Satte deres højde , vægt , og så videre , men stadig have masser af plads til at opdatere oplysningerne senere . Nedskrive deres vaccinationer , deres børnesygdomme og alle deres ulykker og personskader , der resulterede i behandling . Har alles navne og numre skrevet ned

gode råd og advarsler


 • Opbevar disse logs opdateret-. skrive i dem , så snart du kan, for at undgå at skulle få poster igen senere på alles .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.