hvordan man opbygger en base tan

En dyb mørk tan kan få dig til at ligne det billede af sundhed og fitness . Desværre er der mange mennesker satte sig for at få en tan den forkerte vej . I stedet for at forsøge at opbygge en base tan første , forsøger de at lægge op på UV stråler og ender med alvorlig solskoldning , blæret huden og endda søn forgiftning . Hvis du ønsker skønhed dybt garvet hud, skal du først nødt til at opbygge en base kulør for at gøre din hud mindre sårbar over for solskoldning :

1 .
Brug en kvalitet garvning lotion , som indeholder L-Tyrosin og tilføjede fugtighedscremer til at øge din huds melanin produktionen og samtidig bygge en base tan . Tanning accelerator lotion hjælper din hud tan nemt , fordi det bringer blod til overfladen og giver dig , at alle vigtige " snurre " faktor . En let prikkende fornemmelse på huden kan du vide, at acceleratoren gør sit arbejde . Men disse typer af garvning lotion have forskellige virkninger på forskellige mennesker , og en , der forårsager mild prikkende fornemmelser for én person kan forårsage alvorlige smerter for en anden . Tal med en solcenter professionel for at få hjælp med at vælge en lotion , der passer til din hudtype .
2 .

gradvist øge din eksponering for UV- stråler til at opbygge en base tan og undgå solskoldning . Mens tre minutter i et solarium ikke ud som længe nok til at producere en reel resultater , det er mere end nok tid til at blive solbrændt , hvis du har lys hud . Begræns dit første par indendørs garvning sessioner til 2 til 5 minutter og gradvis øge sessionslængder som du opbygger din solbrændthed .
3 .
Besøg et solcenter dagligt eller mindst hver anden dag , for at opbygge en base tan . Hyppig eksponering for UV- stråler er lige så vigtig som gradvis eksponering , når bygge en base tan .
4 .
Brug en kvalitet fugtighedscreme for at hjælpe din hud tilføre vitaminer og næringsstoffer tabt under garveprocessen . Vælg en fugtighedscreme , der indeholder L-Tyrosin og anti-oxidanter og anvende det til din hud umiddelbart efter garvning sessioner og bade eller brusebad . Fugtet hud tans meget hurtigere og mørkere end tør hud .

5 .
Brug en UV-frie garver , indtil du er i stand til at opbygge en base tan . Hvis bygge en base tan tager længere at du forventede du kan nyde instant solbeskinnede glød du modtager fra brugen af UV-fri garvning produkter . Mange uden sol garvere nu indeholde bronzere til at hjælpe dig anvende produktet mere jævnt , men hvis du er nervøs for selv-program , snakke med nogen på din solcenter om spray tan applikationer . En retoucheret spray tan ser naturligt , gør din hud føles silkeblød , og danner en dyb , mørk brun i løbet af få timer . Hvis du har brug for en mørk tan , før du har din base tan etableret , en spray tan kan bare være midlertidigt fix , du behøver.

gode råd og advarsler


 • Hvis du # x2019 d foretrækker at solbade udendørs for at opbygge en base tan , bare være sikker på at begrænse din udendørs eksponering til 15 til 20 minutter om dagen i mindst en uge . Efter den første uge , så prøv at øge din daglige eksponering for sollys med mindst 5 til 10 minutter hver uge indtil din base tan er etableret .
 • Tal med nogen på din lokale solcenter om garvning kosttilskud for at hjælpe dig opbygge din base tan .
 • fleste dermatologer er enige om , at eksponering for UV -stråler kan forårsage for tidlig ældning af huden og øge dine chancer for at udvikle melanom ( hudkræft ) . Se ressourcerne nedenfor for at lære mere om de skadelige virkninger af UV- stråler .
 • Mens nogle mennesker med bestemte hudsygdomme og dem, der berøres af Seasonal Affective Disorder kan drage fordel af brugen af solarier , bør du diskutere din tilstand med Deres læge , før du begynder en garvning rutine at afgøre , om fordelene ved indendørs garvning opvejer risiciene .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.