hvordan man bruger en periode kalender

En periode kalender er simpelthen en måned-til-måned referat af din menstruationscyklus . På en kalender , du optage , når din menstruation forekommer , hvor længe det varer , når du har ægløsning og andre symptomer relateret til din menstruation . Efter kortlægning denne information for et par måneder, bør du være i stand til at forudsige visse karakteristika i din cyklus med en hel del af nøjagtighed . Ved hjælp af en periode kalender er til gavn for flere grunde , men er især nyttig for dem, der enten forsøger at blive gravid eller forsøger at forhindre graviditet .

1 .
Tæl dagene din menstruation starter, så dagen . Mærke det på din kalender og tæller fra den dag til at bestemme længden af din cyklus . Den sidste dag i din cyklus er dagen før din næste menstruation starter . Den gennemsnitlige menstruationscyklus er 28 dage. Ægløsning sker normalt på eller i nærheden dag fjorten . Må ikke være foruroliget , hvis din cyklus er kortere eller længere end 28 dage. Du kan også opleve, at længden af din cyklus varierer fra den ene måned til den næste .
to .

Vid , at lovligheden af din menstruationscyklus kan påvirkes af faktorer som stress og angst . Anstrengende motion kan også medføre, at din cyklus at være uretmæssige . Kvinder atleter går ofte i flere måneder uden at have en periode .
3 .
Brug en kalender for at hjælpe dig med at håndtere prævention . Figur nogle supplerende oplysninger , såsom bækken ubehag og udflåd på kalenderen for at hjælpe dig med at afgøre, hvornår din frugtbare periode opstår . Hvis forsøger at undgå graviditet , vil du ønsker at afholde sig fra sex eller bruge ekstra beskyttelse i denne periode .
4 .
figur symptomer , såsom fysisk smerte eller ubehag , humørsvingninger , flow karakteristika , væskeophobning, kramper og angst , om den periode kalenderen . Studere disse oplysninger for et par måneder skulle hjælpe dig med at bestemme hvornår du skal forvente visse symptomer . Sporer disse symptomer kan også hjælpe med at identificere og behandle sygdomme forbundet med din menstruation , såsom præmenstruelt syndrom ( PMS ) og præmenstruelt dysphoric sygdom ( PMDD ) .

gode råd og advarsler


 • Forvent uregelmæssig menstruation at opstå, når du først begynder menstruation . Det er slet ikke ualmindeligt, at unge piger til at have uregelmæssige menstruationer i de første par måneder af menstruation .
 • Brug en kalender for bør ikke betragtes som en helt pålidelig metode til prævention . Dette gælder især for dem med uregelmæssig cyklus .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.