hvordan man bruger guaifenesin

Guaifenesin er et stof , der sælges i både sukkerlage og pille form under mange forskellige navne , såsom Mucinex og Robitussin , blandt andre . Der har været controversey over dens effektivitet i behandlingen hoste , men det er generelt antages at være sikker . Guaifenesin er blevet brugt til mange andre forhold ud over hoste , dog ; lære nogle af de mere almindelige anvendelser for stoffet :

1 .
Brug guaifenesin at behandle hoste . Normalt er guaifenesin anbefalet af læger til behandling af hoste . Fordi medicinen flydende slim sekret , kan tørre hacking hoste blive lindret . Den hoste refleks vil ikke blive undertrykt , men det betændte områder af halsen vil føle dig bedre .
2 .

Brug for fibromyalgi . Nogle eksperter hævder, at guaifenesin hjælper fibrolmyalgia af befri kroppen af overskydende fosfater . Guaifenesin vil bestemt ikke helbrede fibromyalgi , men det kan lindre nogle af symptomerne .
3 .
Bruges til at synge . Nogle sangere bruger guaifenesin til at hjælpe med at holde deres stemmebånd sunde og smurt , når de vil være med udøvelsen af deres stemmer til en længere periode .
4 .
Bruges til undfangelse . Mange kvinder er blevet rådet af deres læge til at bruge guaifenesin til at øge og tynde deres cervikal slim i et forsøg på at blive gravide .

5 .
Bruges til at falde astma symptomer. Guaifenesin hjælper lindre astmasymptomer ved at trække vand ind i bronkier . Dette smører luftvejene og hjælper astmatikere med at trække vejret bedre .
6 .
Brug for at fremskynde inddrivelsen af en sinus infektion . Hvis du er på antibiotika for en sinus infektion , kan guaifenesin bidrage til at fremskynde din opsving ved at løsne op for slim i din bihuler , som gør det muligt antibiotika for at arbejde mere effektivt .

gode råd og advarsler • Drik masser af vand , mens du bruger guaifenesin .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.