er der accupunture for en tandpine ?

Mennesker søger akupunktur til lindring fra en række lidelser . Anvende visse trykpunkter i kroppen , akupunktur støtte i smertebehandling og sundhedsspørgsmål . Tandpine smerte er blandt de mange lidelser , at akupunktur kan behandle

Betydning


Ofte uventede og til tider kræver en kostbar tand besøg , kan en tandpine være en irritation på mange niveauer . For dem, der søger midlertidig lindring , kan akupunktur være en meget reelt valg , men det vil ikke helbrede eller støtte i karies eller absces og det er vigtigt at finde og behandle kilden til disse vigtige spørgsmål .Desuden er der ingen fast tidsplan for behandlinger . Som med alle akupunktur tilfælde er behandlinger længde baseret på patientens behov .

Funktion


Akupunktur er en form for traditionel kinesisk medicin , der understreger videnskaben om at bruge små nåle i forskellige trykpunkter i hele kroppen til at støtte i smertelindring og behandling af sygdomme .

Idéen bag kinesisk medicin og akupunktur er, at kroppen er forbundet gennem forskellige trykpunkter , derfor en tandpine menes at være forårsaget af stagnation på omsætning inden for meridianer ( mave og tarme ) , som rejser til mundhulen .

Effects


Lindring smerten af en tandpine bygger på at regne ud, hvis smerten er forårsaget af , hvad kilder kaldte mave-brand , vind-brand eller nyre yin mangel . Når årsagen er fundet , er forskellige trykpunkter arbejdede på at lindre smerten .

For en tandpine , en akupunktør indsætter nåle i forskellige områder i hele fødder og hænder , afhængigt af placeringen af isninger i tænderne. Det menes i akupunktur , at fødder og hænder holder nøglen til smertelindring , så almindelige akupunktur områder : bunden af pegefingeren skank fælles , mellem anden og tredje tå knogler og på håndflade mellem midten og ring finger .

fokus på disse områder siges at midlertidigt lindre tand smerte .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.