dental laser instrumenter

Dental laserinstrumenter er steget i popularitet i de seneste år , og fra 2010 , er mange tilgængelige på markedet til at udføre vitale tandpleje teknikker mere effektivt end tidligere metoder har tilladt . Disse maskiner giver en tandlæge mere præcision og adgang til fuldt ud at udføre en opgave , som tandblegning , et felt , der har nydt godt grad af indførelsen af laser instrumenter.

Tænder Whitening Machine


Brug lysteknologi , tænder-kridtning maskiner intensivere blåt lys til at blege tænderne gennem en metode til oxidation . Den 180- graders roterende hoved giver tandlægen fuld adgang til patientens tænder , med hovedet af maskinen støbte at give lodrette adgang til og en sigtelinje på hver tand .

Dental Diode Laser


Produktion af en fokuseret laser , kan det dentale diode bruges til at behandle flere tandlæger forhold, hvilket gør kirurgi mulig uden lange opsving gange . Giver blødt tyggegummi væv , der skal skæres med præcision , kan de lasere også bruges til at behandle paradentose

Nd : . YAG Laser


første gang demonstreret i 1963, Neodym -doped Yttrium Aluminium Garnet ( Nd : YAG ) -laser har flere dental brug . Svarende til diode laser , det Nd : YAG er specielt til brug på blødt væv . Typisk arbejder på en bølgelængde på 1. 064 nanometer , er laseren tvunget igennem en lommelygte inden der skæres i vævet . Eksempler på dens anvendelse omfatter udvinding af en biopsi eller koagulering af donor podninger .

Kuldioxid Laser


Den kuldioxid laser blev udviklet i 1964 af Kumar Patel , og bruges ofte tandlægepraksis . Tilsvarende i ansøgningen til Nd : YAG laser , er dette instrument bruges til at klippe og sutur blødt væv . Disse luftkølet lasere er relativt dyre , fordi diamanter bruges i deres konstruktion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.