er der kviksølv i sølv tænder fyldninger ?

Dental amalgam er blevet brugt til at genoprette tænderne siden starten af 1830'erne . Denne legering af sølv , tin , kobber , zink og andre metalliske ingredienser er en low- cost , nem at anvende materiale . Med den stigende adgang til tand-farvet harpiks og andre fyldmaterialer , der giver bedre æstetik i munden , er amalgam været faldende i brug :
Dental forsikring uden ventetid for forebyggende og vedligeholdelse pleje er tilgængelig for den amerikanske offentlighed i de fleste stater , men en karensperiode . er normalt påkrævet for genoprettende tjenester . Dental forsikringsselskaber , dental offentlige posttjenester og rabat dental planer har forskellige dækningsområder . Se hvilke dental dækning er bedst for dig , før du tilmelder dig .

Dental Insurance


Dental forsikring til rådighed via en arbejdsgiver kan ikke have en karensperiode for en ny medarbejder . Det er fordi du er i en gruppe . Ansat eller ej , kan du stadig kvalificere sig til en gruppe . AARP er et eksempel på en ikke-arbejdsgiver gruppe med dental forsikringsdækning. Delta Dental administrerer AARP dækning . Spirit Dental reklamerer ingen ventetid , og de enkelte dækning , men tjek den procentdel af det samlede krav , de betaler . De fleste forsikringsselskaber vil betale 50 procent for restaureringer , når dækningen begynder .

Dental offentlige posttjenester


Blue Cross Blue Shield har tandlæge forsikring kaldt Bluecare , der er tilgængelig i nogle stater , der ikke har en karensperiode . Disse er PPO forsikring planer , eller " foretrukne leverandør organisation . " Ved hjælp af en udbyder i netværket gør disse planer økonomisk for de forsikrede . United Health Den ene er en anden udbyder med et netværk af tandlæger i en foretrukken leverandør organisation .

Discount Dental Planer


En rabat dental plan er en omkostningseffektiv måde at få umiddelbar tandpleje uden ventetid . Dette system kræver, at du bruger en tandlæge inden for netværket , så inden du bruger en rabat tand plan , så sørg for at der er en tandlæge i nærheden af dig , som er i netværket-og en , som du kan bruge . Delta Dental er en af de store udbydere af rabat dental planer . Ameriplan Dental er en anden almindelig rabat dental plan .

The Bottom Line


Hvis du er i en gruppe , der giver dental forsikring , kan du være i stand til at få forsikring uden ventetid , der dækker mere end tand rengøring og vedligeholdelse . Der er også programmer i nogle stater , der har foretrukket leverandør netværk , og du skal bruge deres netværk af tandlæger til at få en god rente til tandpleje . Dental planer har et netværk af tandlæger , der vil arbejde for dem-med rabat . Hvis du har brug væsentlige tandlæge arbejde, dental planer har et par dage fra ansøgning til godkendelse, og ingen yderligere ventetid . De er ikke " forsikring " , og du behøver ikke at betale med det samme og vente på refusion . Læs omhyggeligt , inden kontrahering med nogen af disse planer for dental dækning uden ventetid .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.