hvordan man kan vurdere en tandlæge

Selv picking tandlægen placeret på hjørnet af din gade er tæt , kan dine tænder tak til at gøre lidt mere forskning . Dental arbejde kan være forvirrende , dyre og smertefulde . Når en procedure går galt , dårlig tand arbejde kan være svært at skjule . Det er grunden til at finde en tandlæge , at du har tillid til , og som udfører et godt stykke arbejde er meget vigtigt. Picking et navn ud af en telefonbog kan være tid effektivt , men tager sig tid til at vurdere potentielle tandlæger vil gavne dig og din familie i mange år fremover .

finde en ny tandlæge


1
Review aktuelle reklamer . . En tandlæge 's reklamer er en stor kilde til at undersøge , når de evaluerer en tandlæge . Tandlæger lave annoncer , der afspejler den stil af deres hverv . Kontortid , hvilke typer af forsikringer imod , og nogle kontor procedurer er typisk opført i reklamer .
2 .
Tal med din indflydelsessfære . Brug de mennesker omkring dig til din fordel ved at spørge dem om tandlæger i området . Få indersiden scoop på en tandlæge fra familie og venner . Spørge , hvor længe tandlægen har været i praksis . Ring til Better Business Bureau og tjekke for klient klager . Endelig , så spørg din indflydelsessfære om fuldført arbejde . Find ud af , hvis nogen følte , som om tandlægen udførte unødvendigt arbejde.

3 .
Spørg dit forsikringsselskab . Mange forsikringsselskaber giver lister over lokale tandlæger på deres hjemmesider . Da forsikringsselskaberne kun ønsker at arbejde med etiske og lyd tandlæger , gennemgang af denne liste kan tilbyde yderligere indsigt .

Vurdere Din nuværende tandlæge


1 .
Tænk om fortidens besøg . En tandlæge opgave er ikke blot at udføre en tjeneste på tænderne , men også at du føler dig tryg ved deres arbejde . Hvis din nuværende tandlæge ikke har taget sig tid til at besvare dine spørgsmål eller få dig til at føle sig godt tilpas i stolen , kan du kigge dig omkring . Holde en patient vente i mere end 15 minutter eller brusende mellem mere end én patient ad gangen skal bringe op et rødt flag . Disse kan være tegn på en uorganiseret kontor , eller en tandlæge , der bekymrer sig om profit mere end patienterne .

2 .
Sammenlign . Tag dig tid til at sammenligne din nuværende tandlæge 's praksis og procedurer med andre lokale kontorer . Ring til en konkurrencedygtig tandlæge og spørge , hvad de forlanger for grundlæggende procedurer . Spørg kontormedarbejdere til gennemgå alle finansielle planer , de tilbyder deres patienter . Husk , at tandpleje er en forretning . Ikke alle tandlægen kommer til at opkræve de samme priser , så laver en lidt forskning kan spare dig hundredvis af dollars i det lange løb . Du kan også finde en tættere tandlæge , der tilbyder mere bekvem kontortid eller politikker .
3 .
Stil spørgsmål og luft bekymringer . Før du tager dig tid til at skifte tandlæge , så spørg din nuværende tandlæge om nogle problemer, du kan være husly . Må ikke antydet at give din frygt eller forvirring . En del af din tandlæge job er at perfektionere deres nedladende facon . Tandlæger skal sikre, at du er fortrolig med proceduren planen , og at alle dine spørgsmål er blevet behandlet. Hvis du har haft nogle betænkeligheder ved en forudgående besøg spørge din tandlæge eller ring og tal med kontoret manager . Hvis problemet er konsekvent, kan det være tid til at finde en ny tandlæge . Men hvis du generelt er tilfreds med din nuværende tandklinik , ring og tal med en medarbejder om dit problem . Oftere end ikke de vil blive glade for at løse problemet og tage skridt til at ordne det .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.