hvordan man kan få ordentlig lægehjælp efter et seksuelt overgreb

Efter et seksuelt overgreb , bør du først søge lægehjælp for dine skader . Selv om deres sår er ikke synlige , sex ofre for forbrydelser er på et højere risiko for at pådrage sig seksuelt overførte sygdomme og infektioner :

søge lægehjælp Efter et seksuelt overgreb


1 .
Gå til din lokale hospitals skadestue for øjeblikkelig lægehjælp . Må ikke bade , brusebad eller børste dine tænder før du går , da du kan ødelægge vigtige beviser , der vil hjælpe fangen din voldsmand .
2 .

Informere det medicinske personale i din situation og rådgive dem om du ønsker dem til at bruge en voldtægt kit til at indsamle beviser. Du kan også bede dem om at kontakte myndighederne , så du kan trykke anklager mod din hacker .
3 .
En sygeplejerske bliver nødt til at administrere blodprøver og andre tests for at afgøre, om du er blevet inficeret med en seksuelt overført sygdom eller imprægneret i løbet af din overfald .
4 .
Følg op med din personlige læge 1 til 2 uger efter din tur til skadestuen for at drøfte resultaterne af disse test . Denne lægefaglige vil rådgive dig om behandling , som kan omfatte et kursus af antibiotika eller andre lægemidler , afhængigt af resultaterne .

5 .
Besøg RAINN hjemmeside ( se Resources nedenfor ) for at finde rådgivere og støtteprogrammer i dit område. De kan hjælpe dig med at få ordentlig mental sundhed hjælp.

gode råd og advarsler


 • Efter et seksuelt overgreb , er det din ret til at afgøre, om du ønsker at deltage i indsamling af beviser mod din hacker . Dette omfatter normalt brug af en voldtægt eller seksuelle overgreb beviser kit . Du kan give og tilbagekalde dit samtykke på ethvert tidspunkt i processen .
 • Ifølge National Coalition Against Domestic Violence , næsten 38 procent af alle dato voldtægter eller bekendt voldtager kvinderne i alderen 14 og 17 år. En nylig Harvard Medical School undersøgelsen viste, at teenage- piger, der var ofre for seksuelle overgreb var langt mere tilbøjelige til at blive involveret i selvdestruktiv adfærd , herunder selvmord .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.