hvordan man kan udvikle en ny vane

Der er et ordsprog , at det tager 21 dage at oprette en ny vane . Den eneste vaner , der bør bevidst udvikles er gode at erstatte dårlige . De følgende skridt vil hjælpe dig med at oprette nye vaner i dit liv :

1 .
Identificer den dårlige vane , du ønsker at erstatte . Gør det noget ganske små-en sikker vej til at mislykkes er at forsøge at ændre for meget på ¨¦n gang
2

Skriv ned , hvorfor du erstatter vane på selvklæbende noter . . Sende dem på steder , hvor du vil se dem ofte , såsom dit badeværelse spejl eller døren til køleskabet .
3 .
Mark en kalender . Det tager omkring 3 uger at udvikle en vane , så giv dig selv 1 måned sørge for at have tid nok . Skrive på din væg kalender eller foretage en optagelse på hver side af en dato bog for 1 måned til minde dig om at arbejde på din nye vane .
4 .
Lav en Top 5 liste over de grunde, du ønsker at udskifte din vane , og holde det i din pung , på dit skrivebord eller andet praktisk sted . Når du føler din vilje glider , kan du læse listen for at minde dig selv , hvorfor det ekstra arbejde er det værd .

5 .
Prøv bekræftelser . Fortæl dig selv, at du kan få succes ved at ændre dine vaner. Prøv at sige : "Jeg er en person, der drikker masser af vand " eller " Jeg elsker at træne. "
6 .
holde den i gang . Når måneden er gået, starter på en ny vane , men glem ikke det, du lige ændret . Gør det til en vane at udvikle nye vaner , og i et år vil du være en langt bedre person .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.