hvordan man kan donere organer

Menneskelige organer er i efterspørgslen efter lange lister over patienter, der venter for organtransplantationer . Medicinske institutioner har behov organer til forskning. Spørgsmålet om at donere kræfter tanker om døden , som de fleste mennesker ønsker at undgå . Hvis du har spørgsmål om processen , skal du følge disse trin for at donere organer :

1 .
Angiv dit ønske om at donere organer , når man søger dit kørekort . Gennemfør donorkort angiver din lyst til at donere og vedhæft den til dit kørekort . Der er også online -registre , hvor du kan tilmelde til at donere organer .
2 .

Diskuter jeres ønske om at donere med din familie , så de ikke vil blive overrasket , hvis du dør . Hvis du ikke ønsker at donere organer , sørg for at de kender dette også . Din juridiske pårørende er autoriseret til at donere dine organer , så længe alle familiemedlemmer er enige om . Statslige love om organdonation varierer så skal du vide , hvad der er lovligt i din tilstand .
3 .
Besøg online websteder, der beskæftiger sig med organdonation . Nogle giver dig mulighed for at registrere dem . Donere dine organer til transplantation eller medicinsk forskning .
4 .
Udnyt finansielle muligheder fra organdonation . Kremering omkostninger eller andre død- relaterede udgifter kan betales af nogle organisationer .

5 .
Advisér enhver organisation du registrerer dig med sygdomme , du måtte have . Der er et par sygdomme, der kan forhindre dig i at donere organer .
6 .
Forskning nogen andre fordele ved organdonation . Du kan være i stand til at donere organer til en pulje af andre donorer, som vil donere deres organer til dig , hvis du har brug for dem .

gode råd og advarsler • Du kan angive, hvilken organer du ønsker at donere , og kan donere dine organer til en bestemt person .
 • Overvej donation som en måde at hjælpe din familie gennem sorgproces . Mange familier føler trøstet vide , at din død har bragt andres liv .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.