hvordan man kan fortælle , når ægløsningen sker

Ægløsning er , når ægget forlader æggestokken og dumper ind gennem æggelederne og gennem livmoderen . Det er det tidspunkt, hvor en kvinde er mest sandsynligt at blive gravid . Der er flere tegn kroppen giver til at angive ægløsning har fundet sted eller er ved at opstå . Der er også tests , der kan købes i håndkøb til at opdage , når ægløsningen sker
1 .
Check cervikal slim . Under ægløsningen , når en kvinde er mest frugtbare den cervikale slim bliver tykkere og stretchier at gøre det lettere transport af sæd til æggene .
2
Hold øje med en stigning i basal kropstemperatur-. kroppens temperatur , når du ikke aktiv , som træffes af en særlig basal organ termometer første ting om morgenen . Hvis din temperatur stiger , normalt omkring 0,4 grader Fahrenheit , har ægløsning faktisk er sket et par dage tidligere . Hvis dette er den første måned under temperatur , er det ikke en god prædiktor , bare en god indikator den er opstået .

3 .
Note nogen kramper . Mange kvinder føler sig kramper på den ene eller begge sider af deres underliv , når de har ægløsning . Dette menes at være ægget slippe fra æggestokkene .
4 .
Kig efter eventuelle pletter af blod . Pletblødning eller gennembrudsblødning også almindeligt opstår, når kvinder har ægløsning .
5 .

Brug en online ægløsning kalender , eller se dine tidligere måneder, diagrammer , hvis de har været holdt . Dette vil give almindelige tegn på ægløsning måned til måned , hvilket gør detektion i den aktuelle måned meget lettere, hvis du er regelmæssig .
6 .
Bemærk enhver stigning i seksuelt begær . Ægløsning er en kvindes mest frugtbare tid , og kroppens naturlige reaktion er at ønske imprægnering .
7 .
Brug en ægløsning detektor . To eksempler på ægløsning detektorer er urintest og spyt test . Den urintest er meget lig en graviditetstest , og registrerer ægløsning kort før det sker ved at teste for en bestemt hormon . Spyt Testen består af et mikroskop med en lys , der er enten slikkede eller spyt er placeret på . Umiddelbart før ægløsning spyttet viser en bregne mønster under mikroskop .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.