Sådan opdager symptomer på forgiftning hos børn

Børn , i sagens natur , udforske verden omkring dem . For yngre børn betyder det ofte at sætte ting i munden , mens den for ældre børn kan det betyde at forsøge at skabe videnskabelige eksperimenter med hvad ingredienser kan findes . Enten af disse scenarier indebærer en høj risiko for utilsigtet forgiftning , hvor symptomerne alle forældre skal kunne spot og behandle korrekt . Læs videre for at lære mere om, hvordan stedet symptomer på forgiftning hos børn :

Spot symptomer på forgiftning hos børn


1 .
Spot tegn på kemiske forgiftning på dit barns hud og tøj . Usædvanlig hududslæt eller forbrændinger ledsaget af en tilsvarende tårer , huller eller pletter på et barns tøj kan indikere , at han har været i kontakt med giftige husholdningskemikalier . Straks at fjerne de berørte tøj og skyl hans hud med varmt vand i mindst 15 minutter , før du kontakter dit lokale giftkontrolcenter .
2 .

Vær opmærksom på mærkelige lugte på dit barns åndedrag , især hvis hun har været ude af syne i et par minutter , eller hvis hun har usædvanlige mærker omkring munden . Det kan indikere, at hun har fået ind i og indtages en form for giftige væske eller spist bær eller blade af en giftig plante .
3 .
Hold øje med pludselige døsighed eller sløvhed , da disse er symptomer på mange forskellige typer af forgiftning . Kulilteforgiftning , især forårsager træthed , svimmelhed og hovedpine . Da kulilten er en vanskelig at opdage , lugtfri gas , som kan lække langsomt over tid , er det vigtigt ikke at se bort disse symptomer , selv om de er gradvist og vedholdende .
4 .
Bed om en blodprøve for at kontrollere indholdet af bly i dit barns blod . Symptomerne på blyforgiftning er irreversible og undertiden efterligne dem af ADHD . Børn, der bor eller har boet i boliger bygget før 1979 , og udstiller problemer med hukommelse , bør finmotorik og beslutningsprocessen skal testes for blyforgiftning , før en endelig diagnose for ADHD er foretaget.

5 .
Suspect indtagelse forgiftning , hvis dit barn har problemer med at trække vejret , ondt i halsen , opkastninger og uforklarlige rigelige savlen . Kig rundt i området for at se om du kan få øje på nogen åbne eller tomme containere, der kunne tyde på , hvad barnet ved indtagelse.

Forkæl Forgiftning hos børn


1 .
Fjern giftigt stof fra dit barns rækkevidde , og få ham spytte det ud , hvis han ikke har slugt det endnu . Med små børn , du måtte have til med magt at fjerne stoffet ved at bruge to fingre til at øse det ud af munden .

2 .
Ring til redning trup øjeblikkeligt, hvis dit barn har problemer med at trække vejret , er bevidstløs , synes at være at have anfald eller har indtaget eller været i kontakt med en ukendt stof .

3 .
Ring til giftkontrolcenter for at få instruktioner om , hvordan man modvirker forgiftning , hvis du ved, hvad dit barn er kommet i kontakt med og synes ikke at være i umiddelbar medicinsk fare . Forsøg ikke at gøre hende kaste op , medmindre du udtrykkeligt bliver bedt , da nogle ætsende gift , kan forårsage yderligere skader på vej op igen.

gode råd og advarsler


 • altid holde antallet for giftkontrolcenter og redning trup i et lettilgængeligt sted , og sørg for ældre børn , hvor man kan finde dem .
 • Efterlad aldrig husholdningskemikalier eller medicin på et sted, hvor børn kan komme til dem . Hvis det er muligt , holde disse stoffer i et aflåst skab .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.