Sådan stedet tetanus vaccine bivirkninger

Stivkrampe er forårsaget af toksiner i bacillen . Giftstoffer ind i kroppen gennem et dybt sår . Stivkrampe er en ofte dødelig sygdom , der forårsager krampagtige sammentrækninger af frivillige muskler i nakke og kæbe . Det er almindeligt, at folk, der kommer til skade på et søm eller lignende genstand til at modtage de stivkrampe vaccination . Her er hvad du kan forvente fra de bivirkninger
1 .
føle smerte i injektionsvæsken området . Halvfjerds-fem procent af alle unge og voksne , der modtager tetanusvaccine har smerter i injektionsstedet . Dette er en " mærkbar " side påvirker , men ikke en farlig én. Du behøver ikke at cal læge, hvis mindre smerte opstår .
2 .
Hold øje med andre milde bivirkninger forårsaget af stivkrampe vaccinen . Mange mennesker har oplevet hovedpine , lav kvalitet feber , træthed , kvalme , opkastning , rødme og hævelse på injektionsstedet og milde krop kuldegysninger . Disse er alle almindelige bivirkninger og kræver ikke en læge opmærksomhed , medmindre de holder længere end et par dage .

3 .
Vent til mere langvarige virkninger af tetanus vaccine . Disse er forlænget opkastning , langvarig diarré og meget mere influenzalignende symptomer . En ud af omkring 100 mennesker oplever disse bivirkninger . Kontakt din læge , hvis disse symptomer bliver værre end det milde influenza eller fortsætte efter syv dage .
4 .
Vær på udkig efter en alvorlig allergisk reaktion . Ring til din læge straks , hvis en af følgende symptomer opstår . Almindelige symptomer på en allergisk reaktion omfatter udslæt , kløe , hævelser , svimmelhed og åndedrætsbesvær . Disse er ikke almindelige bivirkninger af stivkrampe vaccine og en læge skal kaldes hvis du har nogen af disse bivirkninger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.