Sådan vælger du en multi - vitamin til børn

Den typiske amerikanske kost lader meget tilbage at ønske . Mens mange børn ikke får alle de vitaminer og mineraler, de har brug for i deres daglige kost , debatten er stadig på , hvorvidt multivitaminer er svaret . De fleste eksperter er enige om den optimale svaret er god nærende vitamin-og mineral-rige fødevarer . Men da de fleste børn spiser alt for mange tomme kalorier og ikke nok næringsstoffer , tilføjer en multivitamin til deres kost kan være en god idé . Læs videre for at lære mere
1 .
Forstå at hjælpe dit barn følge en god kost er en af de vigtigste ting , du kan gøre for hans helbred . Eksperter mener, at børn kan få alle deres næringsstoffer fra en sund kost . Men da de ofte ikke spiser fødevarer , der udgør en optimal kost , der tager en god multivitaminpille hver dag kan være det rigtige valg for nogle børn .
to .
Overvej at købe vitaminer specifikt produceret til børn . Giver et barn en voksen vitamin er ikke det rigtige valg . Børn er små mennesker og har brug for mindre end voksne . Forskning i dag viser, at vitaminer som jern , for eksempel , taget i højere doser end anbefalet kan være skadelige .

3 .
Stick til det basale , når du vælger en multivitaminpille for børn . Mange vitaminer i dag tilføje ekstramateriale som varierede urter og kosttilskud . Nogle af disse " klokker og fløjter " kan hjælpe med at sælge de vitaminer . Men hvis du vil have specifikke urter til hjernen magt eller energi , købe disse kosttilskud separat . For eksempel , hvis du ønsker flere antioxidanter du er bedre stillet bruge dine penge på virkelige blåbær eller tranebær .
4 .
Vær opmærksom på , at debatten om vitaminer kontra god mad også kredser om forskning tyder på, at vitaminer og mineraler bedre udnyttes i fødevarer end i vitaminer . De specifikke kombinationer og nøgletal i naturlige fødevarer synes at være enige med den menneskelige krops stofskifte og udnyttelse processer bedre .
5 .

Overvej en flydende vitamin i stedet for pille form for dit barn , fordi det sidestiller hurtigere og udnyttes bedre af kroppen . Husk at se udløbsdatoer , også, da tiden vitaminer mister deres vitale styrke. Undgå vitaminer , der har tilsat sukker for at lokke dine børn til at tage vitamin .
6 .
Fortsæt forsker om, hvad vitaminer er bedst for børnene , og hvordan du kan optage vitamin-rige fødevarer i din barns kost . Dette vil hjælpe dig give dit barn , hvad han har brug for ernæringsmæssigt at vokse en stærk krop og sind , og forberede ham til en sund teenager kost .

gode råd og advarsler


 • Hold alle vitaminer-voksne og børn både-. ud af et barns rækkevidde

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.