hvordan man behandler søn forgiftning

En dag ude i solen kan virkelig tage en tur til det værste , hvis du ikke tager de nødvendige forholdsregler . Du kan hurtigt solskoldning , blister og selv komme ned med Sun forgiftning-afhængigt af hvor længe du har været udsat for. Alle bør forstå de tegn og ved, hvordan man skal behandle søn forgiftning bør det ske . Det kan bare redde dit liv
1 .
Kend symptomerne . For at behandle søn forgiftning , skal du først nødt til at vide hvad man skal kigge efter . Symptomerne er bl. a. feber , kvalme , opkastning , træthed , svimmelhed , kulderystelser , hovedpine , hævelse , blærer , afskalning og rødme af huden . Du kan opleve en eller alle af de symptomer på samme tid .
to .
Hold cool . Du kan reducere ubehag forbundet med sol forgiftning ved at tage et køligt bad . Anvende aloe vera kølet i køleskabet , kan også køle din brændte hud . Der er andre produkter til rådighed , som indeholder aloe og menthol , der hjælper lindre og cool huden på støtte i den helbredende proces .

3 .
Stop hævelse . Tag en over -the-counter anti -inflammatoriske medicin for at hjælpe med at reducere hævelse i forbindelse med langvarig udsættelse for sol . Dette kan også hjælpe med din hovedpine .
4 .
Drik masser af væske . Dette vil hjælpe din hud heles hurtigere .
5 .

Tag de nødvendige forholdsregler . Den bedste måde at behandle søn forgiftning er at ikke lade det ske i første omgang . Brug altid solcreme med mindst en SPF på 30 , og anvender det hver dag . Undgå at være ude i direkte sollys i de varmeste dele af dagen , og genanvende solcreme hver to timer , mens du er udenfor .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har mistanke søn forgiftning , konsultere en læge .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.