hvordan man får en abort

Abort er en af de ting , du aldrig tror, vil ske for dig , men faktum er , at det er en beslutning over for tusindvis af kvinder i USA hver dag . Nogle kvinder har støtte , mens andre skal gå gennem proceduren alene . Alligevel er beslutningen om at have en abort er en som i sidste ende , kan kun foretages af den gravide kvinde . Indsamling så mange oplysninger som muligt kan bidrage til at gøre en vanskelig proces nemmere
1 .
Bekræft din graviditet med enten en over -the-counter graviditetstesten eller et besøg til lægen . Du bliver nødt til at vide, hvor langt ind i din graviditet du er, og hvor længe den har været siden din sidste menstruation .
2 .
Overvej dine muligheder . Du kan vælge at tale med en rådgiver eller ring til en af de mange rådgivningslinjer at indsamle flere oplysninger . Hvis du overvejer en abort , skal du sørge for , at den person, du søger vejledning fra understøtter dit pro -choice overbevisninger .

3 .
Find ud af de retlige krav til abort i netop din tilstand . Afhængig af din alder , kan du blive betinget af forældrenes anmeldelse love . Visse lande har en ventetid eller kræve ægtefællebidrag anmeldelse . ProchoiceAmerica. org indeholder en liste over de love, der hver stat .
4 .
Vælg en klinik . Du kan finde en klinik , der giver aborter i din lokale telefonbog , eller ved at ringe til National Abortion Federation hotline ( 800 ) fra 772 til 9. 100 .
5 .

Overvej om du vil foretrække at har en kirurgisk eller en medicinsk abort . Afhængigt af længden af din graviditet , kan visse indstillinger ikke være levedygtig . Medicinsk abort , ved hjælp af RU -486 , er gældende, indtil den 9. uge af graviditeten . Kirurgisk abort kan være et vakuum aspiration , eller efter den 14. uge af graviditeten , en udvidelse og evakuering .
6 .
Lav en aftale på klinikken efter eget valg . Spørg om omkostningerne ved proceduren , betalingsmetoder , hvad du skal tage med dig og alle andre spørgsmål , du måtte have .
7 .
Gå til klinikken . Find ud af på forhånd, hvorvidt de kan forvente demonstranter uden for klinikken . Når du ankommer til klinikken , skal du indtaste som du ville for enhver anden medicinsk udnævnelse . Giv dit navn til receptionisten og vente på at blive kaldt .

gode råd og advarsler


 • Husk , at de ældre en procedure er udført, jo lettere og billigere at er .
 • Du ønsker måske at gå til udnævnelsen alene eller du kan vælge at tage en ven eller slægtning til moralsk støtte .
 • Medicinsk abort kræver, at du som regel gøre tre ture til klinik eller læge . Det første sæt piller vil forårsage kramper og blødning svarende til en menstruation . Du skal derefter at vende tilbage for at følge op dosering og for at bekræfte graviditeten er bragt til ophør .
 • Kirurgisk abort er udført i ét besøg , og normalt ikke kræver nogen opfølgning .
 • Må ikke haste ind i en afgørelse . Det er en beslutning , som dig, og du alene kan gøre , men resultaterne er permanente .
 • under ingen omstændigheder bør du overveje en illegal abort . Når uretmæssigt udført af en person med utilstrækkelig medicinsk erfaring , kan en abort føre til permanent infertilitet , alvorlige sundhedsproblemer, eller endda døden .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.