hvordan man gør mental gymnastik

Mental gymnastik er den proces for at udøve din hjerne . Det er lige så vigtig for at udøve din hjerne som det er at få motion for din krop . Dette er især sandt som vi bliver ældre . Eksperter anbefaler , at vi gør en eller anden form for mental gymnastik mindst fire gange hver uge . Mental gymnastik stigninger neuron forbindelser, de fungerer hastighed af hjernen og energiproduktion i hjernen
1
Gør mere at skrive . Danner sætninger og skrive dem ned involverer tænkning. En god måde at øge mængden af skriftligt du skal gøre er at holde en daglig journal .
2 .
Læs en bog . Læsning øvelser vores fantasi mere end at se fjernsyn gør .

3 .
Løs gåder i den daglige avis . Snarere end at gøre det samme type puslespil hver dag , er det en god ide at skifte rundt til forskellige puslespil til at udøve din hjerne på flere måder . Krydsord , ord jumbles , ord finde , Sudoku og andre opgaver er fremragende former for psykisk gymnastik .
4 .
Play bord og kortspil . De fleste spil involverer tænkning og mange motion din hukommelse færdigheder .
5 .

Praksis remser udenad . Hvis du vil til købmanden nedskrive en liste over de emner, du har brug for at købe og derefter forsøge at huske din liste . En anden god måde at udøve din hukommelse er at vælge en kort digt , bibel vers eller bøn og lære den udenad.
6 .
Tag voksenuddannelse klasser . Under videreuddannelse klasser er vidunderligt mental gymnastik . Vælg noget, du er interesseret i , og klasserne vil være sjovt samt god hjernen motion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.