hvordan man håndterer erektil dysfunktion som en ledende

Nedsat seksuel aktivitet kan være en naturlig del af befolkningens aldring, men det betyder ikke, at seniorer skal give op på grund af køn helt . Heldigvis , de mest almindelige årsager til erektil dysfunktion er let behandles . Start med at tage vare på dig selv og forberedelse af en åbenhjertig diskussion med din læge
1 .
Se, hvad du spiser . Erektil dysfunktion er ofte forårsaget af cirkulation problemer , der reducerer blodtilførslen til penis . Spis et hjerte smart kost , og du kan bare gøre mere end sænke dit blodtryk .
2 .
Få din motion . Dette er nok den mest effektive af erektil dysfunktion behandlinger . Ikke kun det får blodet cirkulerer , det øger testosteron niveauer . Motion også bekæmper depression , en anden førende årsag til erektil dysfunktion .

3 .
Tag et nærmere blik på den medicin , du bruger . Mange blodtryk medicin og anti-depressiva har seksuelle bivirkninger . Desuden har nikotin , koffein , tunge drikkeri og rekreative stofbrug alle blevet kendt for at forårsage erektil dysfunktion .
4 .
Tal med din læge og være ærlig omkring dine symptomer . Selvom erektil dysfunktion behandlinger er nemme at ordinere , undersøgelser viser, at et stort flertal af mænd også er flov over at bede om den hjælp, de har brug for . Husk, at din seksuelle sundhed er vigtigere end en lidt akavet læge besøg .
5 .

Bland tingene lidt op . Fik stukket i RUT er ikke sexet . Prøve nye ting kan være katalysator for en ny syn på livet og mere aktive sexliv .
6 .
Søg hjælp af en adfærdsmæssig terapeut . Erektil dysfunktion behandlinger for seniorer typisk rettet mod fysiske problemer , men der er altid en chance for, at spørgsmålet er psykologisk . Depression , kan usikkerhed eller problemer med en partner bidrager til dårlig seksuel sundhed .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.