hvordan man håndterer tidligt i puberteten

Statistikker viser, at flere børn i dag står over for tidlig pubertet . Det er ikke ualmindeligt, at nogle børn at komme ind i puberteten så unge som syv år gammel . Det er endnu ikke fastlagt , hvad der forårsager denne debut for tidlig pubertet , men det menes , at fedme kan spille en rolle . Hvis dit barn står tidligt i puberteten , er der nogle ting, du kan gøre for at hjælpe dem klare det
1

Bliv aktiv . Hvis du bemærker begyndelsen tegn på pubertet hos dit barn i en tidlig alder , det bedste, du kan gøre for hende er at tilskynde til en aktiv , fysisk livsstil . Få barnet ud af huset og bruge hendes krop . Stillesiddende livsstil og fedme menes at være medvirkende faktorer i begyndelsen af puberteten .
2 .
Tal med dit barn . Forklar ham de ændringer , der foregår på hans krop og hvad man kan forvente som puberteten skrider frem . Hold samtalen rigtige aldersgruppe , og kun diskutere sex , hvis du føler barnet er modent nok til at håndtere oplysningerne .

3 .
Bring barnet til at se hende børnelæge . Lægen skal gøres opmærksom på en tidlig pubertet . I mange tilfælde vil det være besluttet, at der intet skal gøres andet end at lade naturen gå sin gang . Men hvis barnet er meget ung , kan lægen anbefale hormonbehandling for at bremse udviklingen af puberteten .
4 .
Vær opmærksom på , hvem barnets venner er . Ofte , hvis et barn udvikler fysisk yngre derefter deres jævnaldrende , der er en tendens til, at barnet er adskilt fra deres gamle venner og etablere nye venskaber med ældre børn . Dette kan være farligt og udsætte dit barn til ting , som han ikke er parat til at håndtere .
5 .

søge rådgivning , hvis enten dig selv eller dit barn har problemer med håndtering af udbrud af tidlig pubertet . Taler om problemet med en professionel terapeut kan ofte gøre det lettere at håndtere .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.