hvordan man kan diagnosticere baby flaske syndrom

Baby flaske syndrom opstår , når kulhydrater , såsom sodavand , sukkerholdige drikkevarer , juice og mælk eller formel , forbliver i kontakt med dit barns tænder i lange perioder . Dette kan ske med overnatning flaske sygepleje , eller hvis dit barn er at holde en sippy kop eller flaske i munden en masse i løbet af dagen . Den flydende gærer , danner bakterier, der indsamler omkring tænderne , der fører til emalje skader og eventuelle huller i tænderne . Der er nogle karakteristiske tegn kigge efter, når diagnosticering baby flaske munden syndrom .
1
Meddelelse om dit barn er belemret med tand følsomhed . . Dette er en af de første tegn på beskadiget tandemaljen . Du kan mærke det, når han eller hun spiser slik eller kolde fødevarer og væsker .
to .
Kig på tandkødet . Der kan være hvide , afkalket pletter eller striber på kanten af tandkødsranden . Dette kan være den første indikation af, at hulrum dannes , og hvis ikke rettes, i sidste ende vil blive brun og begynder at chip off .

3 .
Undersøg din babys fortænder , fordi disse er de tænderne som oftest er ramt . De er de første tænder skal vises , og derfor har den længste eksponeringstid for de skadelige bakterier . Tungen synes at beskytte den nederste fortænder , men i sidste ende vil de viser tegn på skade på grund af den hurtige forværring af baby flaske huller i tænderne.
4 .
Check overfladen af tænderne . Du har måske bemærket små huller eller huller i emaljen med mulige områder af misfarvning , hvis dit barn allerede har skader . Begynd rengøring din babys tænder , så snart de bryder med en vaskeklud . Dette er også en god måde til visuelt at undersøge dem og eventuelt forebygge fremtidige huller i tænderne .
5 .

Besøg en tandlæge , når din baby begynder at få sin første tand eller hans første fødselsdag . Flaske munden syndrom er ofte uopdagede indtil en rutine tandlæge besøg . På det tidspunkt henfald er indlysende , kan tænderne allerede blive alvorligt beskadiget , og kræver en vis form for restaurering for at redde dem . Det er vigtigt at beholde barnet tænderne på plads, indtil de permanente tænder kommer i for at forhindre skæve og overfyldte tænder .

gode råd og advarsler


 • Undgå at efterlade en flaske i din babys mund , mens han eller hun sover .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.