hvordan man kan give et barn en vejrtrækning behandling

Åndedrætsbesvær hos børn er en alvorlig helbredstilstand . Forårsaget af allergi , astma eller andre vejrtrækning sygdom , et barn kræver særlig pleje for en vellykket behandling. En vejrtrækning behandling af en ordineret medicin kan styre og afhjælpe et barns åndedrætsbesvær
1 .
Forstå , at børn med respiratorisk distress normalt nødt til at bruge en forstøver til at administrere ordineret medicin . En forstøver er en maskine , der forvandler flydende medicin til en åndbar tåge for barnet at inhalere .
2 .
Erkend , at din læge ordinerer medicin baseret på dit barns symptomer og sygdom . Følge hans doseringsvejledningen og få ham vise dig, hvordan man korrekt brug en forstøver , hvis han ikke tilbyder en demonstration .

3 .
Gør dig bekendt med nebulizer . Maskinen for forvaltningen af vejrtrækning Behandlingen består af selve maskinen , slange og en maske for dit barn at placere over næse og mund . Nogle maskiner , der anvendes varmluft at gøre flydende medicin i tåge , som er de mest almindelige og er støjende . Ultrasonic nebulizers bruge ultralyd bølger at gøre væsken til en åndbar tåge , disse maskiner er rolige . Ikke alle flydende medicin kan bruges sammen med ultralyd nebulizer .
4 .
Tag doseret medicin og føje den til medicinen kop , der er knyttet til masken (der er en kegle-formet aftageligt stykke ) . Skru masken tilbage på medicinen kop , sørg for at slangen på undersiden af koppen er sikret . Tag den anden ende af slangen og sæt den ind i nebulizer .
5 .

Sid dit barn oprejst og holde masken til ansigtet , som dækker hans næse og mund helt . Vælg et tidspunkt på dagen , at dit barn er roligt at hjælpe ham forblive stadig under behandling . Tænde en underholdende tv- program til at holde hans opmærksomhed , mens administrationen af åndedrættet behandling . Det tager normalt seks til ti minutter at udføre en vejrtrækning behandling , afhængig af dosis .
6 .
udstråler tillid , mens du forsøger at give et barn en vejrtrækning behandling . Hvis du synes usikker eller bange på nogen måde , dit barn sanser dette og bliver bange så godt. Komfort dit barn , berolige ham , at behandlingen ikke gør ondt og gør ham trække vejret bedre . Tilbyd ham en lille belønning for at tage sin medicin .
7 .
Skyl medicin kop , maske og slange efter hver brug , og lad dem tørre helt inden næste brug for at opretholde optimale ydeevne .

gode råd og advarsler


 • altid plads masken over ansigtet stramt . Ikke pege dis på ansigtet uden maske . Dette kaldes en "blow ved behandling " og ikke giver mulighed for den medicin , der skal ordentligt indåndes .
 • Følg anvisningerne på din primære sundhedstjeneste læge eller speciallæge , når medicating et barn . Nøje følge dosering procedurer og kontakte lægen, hvis du har spørgsmål .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.