hvordan man kan gøre babymad - lækker og sund

Så du vil gerne rejse en " baby Einstein " , right ? Du tog vare på dig selv under din graviditet , og en vidunderlig barn blev født . Nu et par måneder er gået, og du gerne vil begynde at bruge sund babymad i deres kost . Du er ikke alt for sikker på, at alle disse søde små krukker på købmand hylden er så stor på trods af det faktum , at det synes at være den eneste , der alle er med ( i tv alligevel ! ) Logic står , at hvis vi som voksne formodes at være at spise mindre forarbejdede fødevarer hvad så om vores børn ?!?!!! Her er et par tip til dem af jer, der turde nok til at give dit barn en god start på livet med rigtig mad-fuld af vitaminer og mineraler og stor smag :

1 .
Start med en stivelsesholdige fødevarer som ris . Du behøver ikke at købe et pulver-brug ris , som du ville lave mad til dig selv og kog det uden salt og /eller krydderi . Mash det med en lille foodprocessor eller hvis du tilfældigvis har en babymad mølle . Hold fiber ned i første-du er nødt til at bygge op til det. Brug den enkle korn som havregryn , byg , osv. . . men brug en ad gangen, indtil du er sikker på din baby kan tåle det i deres kost . Hvis du går ud til middag , kan du bestille en entree med ris og du fodrer din baby gratis .
2 .

Tilføj nogle frugter til deres kost efter et par ugers succes , ( på omkring 4-6 måneders alderen ) , såsom hurtig dampede skrællet æble , banan eller fersken . Smage maden selv og se om du kan lide det . Du kan mikrobølgeovnen små portioner af frugt-men ovnen virker godt med lidt damp . Må ikke tilføje noget sukker eller smagsstoffer-. de ikke har brug for det
3
fortsætte med at udvide deres kost med nogle veggies . Mange af dem kan være fra din egen aftensmad-ligesom dampet broccoli , søde kartofler , grønne bønner , søde ærter , osv. . . og endda kartoffelmos ! Dit lille barn vil være at spise sådan sunde fødevarer , vil der ikke være behov for at bekymre sig om ernæring .
4 .
Omkring 6-9 måneder , bør din lille baby at nyde at spise variation af bløde fødevarer . Nu kød , æg og mejeriprodukter kan begynde befæste deres kost , burde selv nogle pæne dampet hvid fisk være meget sjovt for dem. Som før , slibe holde maden , medmindre det er meget blødt , indtil de kan begynde at tygge på egen hånd. De bør begynde at nyde følelsen af farverige fødevarer på deres bakke og selv spiser dem med fingrene ! Bare vent til de begynder at forsøge blåbær og hindbær !

5 .
godt lide at gå ud ! Dit barn skal være godt i stand til at spise de fleste fødevarer med et år , og du bør ikke have til at pakke alt det forarbejdede fødevarer som kold korn-bare nyde rigtig mad sammen ( medmindre du er en stor fan af krydret vinger ! )
<. br > 6
Nu hvor du er kommet så langt-så er du godt på vej til at give dit barn en stor forspring på livet . Du bør se et glimt i øjnene og en flush på deres kinder . Med ingen forarbejdede fødevarer i deres systemer , de skal være glade og HEAlthy !
Endelig tager en anden til bedømme denne artikel ! Tak !


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.