hvordan man kan helbrede bryst ubehag naturligt

Flere ting kan forårsage bryst ubehag uanset om det er amning , overgangsalder , en godartet knude eller præmenstruelle hævelse . Denne nagende smerte kan holde en kvinde fra en tiltrængt søvn , en aktiv livsstil eller forårsage angst . Heldigvis er der flere naturlige metoder til håndtering af brystet ubehag , der er nemme at lave derhjemme
1
.
Ændre, hvad du spiser og drikker . Hold dig væk fra stærkt saltet mad , der øger oppustethed og øge fiber til at omsætte mere østrogen ud af kroppen . Har du ikke noget kaffe eller andre genstande med koffein , herunder chokolade . Anekdotiske rapporter viser, at brystkræft ubehag bliver målbart bedre efter kvinderne har taget alle koffein ud af deres kost .
2 .

massage eller bruge ricinusolie til at bryde op overbelastning i brystet . Sæbe brysterne og drej fingre på overfladen i cirkler , og tryk derefter på brysterne ind og op . Brug ricinusolie gennemvædet med en sammenfoldet uld klud med en varmedunk på toppen som en komprimere . Den ricinusolie kan også appliceres men vær omhyggelig med at holde fra farvning tøj eller møbler .
3 .
Tag den rigtige vitaminer . C-vitamin og fødevarer rige på C-vitamin , calcium , magnesium og B- vitaminer er regulatorer af produktionen af prostaglandin E. prostaglandin E forbyder prolaktin , som er et hormon , der aktiverer brystvæv , som kan resultere i smerte .
4 .
Husk at anmelde din læge, hvis du finder en klump , der er årsag ubehag . Din læge kan gøre en biopsi eller trække ud af en væskefyldt cyste til test .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.