hvordan man kan identificere fåresygevaccine bivirkninger

I 2006 var der en fåresyge udbrud blandt universitetsstuderende . Centers for Disease Control ( CDC ) sagde , at udbruddet skyldes en fejl af patienterne til at fuldføre en 2- dosis cyklus af MFR-vaccination . MFR- vaccination vaccinerede mod 3 sygdomme , herunder fåresyge . Bivirkningerne af fåresyge vaccinen er meget lille i forhold til sammentrækning af denne forebygges sygdom , især når du er en voksen
1 .
Check for en let feber, hævede kirtler og udslæt omkring injektionsstedet . Disse bivirkninger vil vare mellem 7 til 12 dage og er ikke farlige . Kontakt din læge, hvis bivirkningerne fortsætter længere end 12 dage .
2 .
Det sikres, at fåresyge-vaccinerede patienter har ømhed i led eller hvis han eller hun oplever anfald . Beslaglæggelser omfatter spjættende bevægelser af patientens krop eller blank stirrende . Enten kan være tegn på , at der er noget alvorligt galt . Anfaldene er normalt anlagt den på grund af en høj temperatur . Kontakt lægen , hvis et spædbarn er temperaturen er over 100 . 4 grader , og hvis et barns temperatur er over 104 . Kontakt altid lægen , hvis barnet er beslaglæggelse .

3 .
Undersøg, om patienten har et midlertidigt lavt blodpladetal . Dette er bestemt , når der er andre bivirkninger til fåresygevaccine og lægen gør et værk op på patienten. En lav blodplader kan give en blødersygdom og skal behandles af en læge .
4 .
Vær opmærksom på andre alvorlige , men sjældne , bivirkninger fra fåresygevaccine . Døvhed, er langsigtede kramper og hjerneskade registreret bivirkninger til fåresyge vaccinen. Disse er alle på grund af en alvorlig allergisk reaktion , og ikke fra fåresyge selv . Det er derfor, det er vigtigt at kontakte lægen , hvis patienten handler ud over det sædvanlige , eller har symptomer kommer hurtigt efter vaccinationen er givet .

gode råd og advarsler • De fleste mennesker har flere af de bivirkninger diskuteres i trin 1 og kun få nogensinde kommer til dem, der er anført i Trin 4 .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.