hvordan man kan kende forskel på mundsår

Sår i munden kan forekomme når som helst. Forkølelsessår er forårsaget af herpes simplex virus , og fordærve sår er en slags sår i munden . Når du kender disse oplysninger, kan du se forskellen mellem forkølelsessår og fordærve sår
1
Bemærk placering af sår . Fordærve sår opstår inde i munden , på tungen , foring af kinderne , indersiden af læberne og på halsen , men ikke over en knogle . Forkølelsessår andre steder end i munden på grænsen af læber eller inde over knoglen , på taget af munden eller på gummi væv . Andre sår er placeret inde i kinderne eller gummer .
2 .
Bestem størrelse og mængde . Fordærve sår normalt måler mindre end 0,5 cm i diameter og som regel kun ¨¦n sker på et tidspunkt sammen med forkølelsessår . En stor forskel på disse er , at andre sår kan forekomme i klynger .

3 .
Se hvor længe de ømme varer . Fordærve sår heler inden for 3 til 10 dage , mens forkølelsessår og andre sår i mundhulen kan tage omkring 7 til 14 dage til at helbrede . Nogle sår i munden kan gå væk tidligere, hvis kilden til såret behandles .
4 .
Tjek udseende. Fordærve sår brast efter 24 timer og blive dækket af en gullig eller grå belægning med en klar rød eksteriør . Andre sår i munden er rød eller gul i farven . Forkølelsessår er røde væskefyldte blærer .
5 .

figur ud af årsagen til efterretning en forskel. Forkølelsessår er forårsaget af en virus og sår i mundhulen er forårsaget af skader på munden , kinden eller tyggegummi fra en tandbørste eller tænderne . Fordærve sår vises for forskellige grunde, der vedrører en persons immunforsvar .

gode råd og advarsler


 • Forkølelsessår er meget smitsom , når nogen kommer i direkte kontakt med blister . For at forhindre spredning af virussen , vaske hænderne grundigt og undgå hud-mod-hud kontakt , indtil det er væk .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.