hvordan man kan klemme i alle ni portioner af frugt og grøntsager

Den evigt kloge folk over på FDA holder øge tjener anbefalingen for daglig frugt og grønt indtag . Og jeg har noget bedre at gøre end at forsøge at holde op med det . Her er nogle kreative ting , som min familie gør for at sikre, at vi får alle ni portioner ind ved 3A00 :

1 .
Planlægge aftenen før . Tag din frugter som druer , baby gulerødder , rosiner og appelsin skiver og læg en hånd fuld af hver i sin egen baggie . Foretage flere tasker , så du har masser til dig , børnene og farmand den næste dag . Ja folk , det er en familie affære .
2 .

Den følgende dag , tilføjer frugt til hvad du vælger at have til morgenmad . Vi tilføjer hele tiden frugter som rosiner , Crazins og bananer til vores havregryn , morgenmadsprodukter og yoghurt om morgenen . Gør pandekager . . . . top med nogle bananer og jordbær og en klat af lys flødeskum og du har en hjemmelavet Rooty Tooty Fresh ' n Fruity . Sørg for at tilføje mindst én fuld servering af frugt . Prøv at drikke en portion på 100 procent frugt juice om morgenen . Yup, 100 procent frugt juice tæller som en servering. ( serveringer # 1 2 )
3 .
På din vej ud af døren til skole eller arbejde om morgenen , grab to snack poser , en til at spise med frokost , den anden i eftermiddagen, når munchies kick i. Du kan også få fat i en hel æble . Æbler rejser meget godt i bilen eller i en håndtaske . Bananer . . . ikke så godt . FYI , en stor æble faktisk tæller som to portioner frugt . ( serveringer # 2 og # 3 )
4 .
For efter skole snack , gør det normale kalkun eller tun sandwich , men gør det til en ny familie tradition til toppen hver sandwich med lidt frugt eller grøntsager . Må ikke være bange for at eksperimentere . Du kan opleve, at din yngste elsker ananas på hendes skinke sandwich . Mens salat og tomat er altid naturlige valg , friske eller sautà © ed spinat og tomat er endnu bedre med hensyn til næringsværdi .
Prøv at have en servering af frugt som en side med hvert måltid , sammen med , eller ideelt i stedet for den chips . Druer , baby gulerodsstave eller coleslaw fungerer godt med alle sandwich . ( serveringer # 4 og # 5 )

5 .
Hvorfor ikke tage nogle friske spinat og begynde middagen med en spinat salat . Nice ting om en spinat salat er afhængigt af størrelsen , kan du hovedsagelig får to portioner af grøntsager med salat alene . Ikke en salat familie --- prøve at have pizza nat, men denne gang gøre det derhjemme og top med tomater , sautà © ed spinat og broccoli og lad os ikke glemme skinke og ananas for barnet . ( serveringer # 6 og # 7 )
6 .
altid afslutte dagen med frugt . Hvis dessert er det sidste måltid på dagen for din familie , som det er mit , kan du prøve at gøre frugt og yoghurt parfaits til dessert . Børnene vil elske det , plus det vil være en meget sundere end cookies eller is . Hvis du skal have dit Bryers før sengetid , kaste den i en blender med et væld af friske eller frosne frugter og gøre smoothies i stedet . Afhang af mængden af frugt , du bruger , kan du tilføje en anden et eller to portioner. ( serveringer # 8 og # 9 )

gode råd og advarsler • Gør det sjovt ved at holde en " Ni af 9 " log på køleskabsdøren . Oprette et simpelt diagram og skrive hver enkelt persons navn langs venstre margen . Så lav en kolonne for hver dag i ugen . I slutningen af dagen , hver familiemedlem gevinst med en stjerne for hver frugt og grøntsager tjener forbruges pågældende dag . Hvis din familie er så konkurrencedygtige som mit , vil du have noget problem at nå dine " Ni af 9 " target . . . . du kan endda overgå målet nogle dage . Have det sjovt !

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.