hvordan man kan konfrontere en kokain misbruger

Kokain er et meget farligt stof med mange bivirkninger . Folk , der misbruger kokain kan gøre stor skade på deres helbred , sætte sig selv og dem omkring dem er i fare . Lær at konfrontere en kokain misbruger ved at følge disse få skridt
1
Forstå symptomerne af kokain misbrug som kan føre til, at brugeren har en hurtig hjertebanken , næseblod , brystsmerter og søvnløshed blandt andre bivirkninger . En god hjemmeside skal bruges til at finde andre tegn på kokain misbrug er Afhængighedssygdomme CA hjemmeside . På denne hjemmeside , skal du klikke på " Tegn på Kokain misbrug " linket i venstre side navigations panel . På den efterfølgende side vil du finde en artikel , der indeholder en række af tegn du kan kigge efter .
2 .
Confer med venner og familie af den formodede kokain misbruger , før du konfrontere den kokain misbruger . Du kan sammenligne noter og bemærkninger om muligheden for kokain misbrug . Du kan også få andre til at hjælpe dig konfrontere personen med den kokain problemet .

3 .
Kontakt en terapeut med erfaring i håndtering af stofmisbrugere . Du kan bruge TherapistLocator hjemmeside for at finde en terapeut i dit område . Terapeuten kan fortælle dig præcis, hvordan du skal gå om at konfrontere den formodede kokain misbruger . Du kan også anbefale den mistænkte kokain misbrugeren til terapeuten efter konfrontation .
4 .
indflyvning med en blid og hjælpsom tone . Undgå nærmer den mistænkte kokain misbruger med en anklagende eller nedgørende tone . Prøv at lade den mistænkte kokain misbruger ved, at du holder af , og at du er til rådighed for hjælp . På dette punkt, kan du foreslå terapeut, at du har fundet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.