hvordan man kan leve længere

En alder af 100 bliver gårsdagens alder 75 . Bedre sundhed og levevilkår har hjulpet mange flere mennesker til at leve længere . Genetik gøre spille en rolle i et langt liv, men du kan gøre nogle ting for at hjælpe dig leve længere og bedre . Læs videre for at lære , hvordan
1 .
Gør plads til familien . Fokus på familien toppe i at hjælpe folk til at leve længere , mere tilfredse tilværelse .
2 .
Spis en afbalanceret kost . Videnskab er at lære mere og mere om ernæring med alle ting peger på det grundlæggende. Spis mere frugt og grønt , mindre stivelse , handel hvid eller forarbejdede fødevarer og brød til hele korn og hele hvede , og vælg frisk over emballeret . Watch portionsstørrelser ( kød skal være på størrelse med din håndflade , kulhydrater lige en knytnæve . ) Spis mere mørkegrønne grøntsager . Tilføj moderate mængder af chokolade og et glas vin til din kost .

3 .
Hold din vægt under kontrol . Holde din vægt under kontrol kan hjælpe dig leve længere , og sundere , ved at hjælpe dig med at undgå de betingelser , der spiller kaos med din krop . Holde din vægt nede vil sænke din risiko for diabetes , hvilket igen kan føre til forhøjet blodtryk , blindhed , tab af lemmer , nyresvigt og i sidste ende , død .
4 .
Være positiv . Mennesker med en positiv , halv glas fuld holdninger , er ikke kun mere behageligt at være omkring , men føler sig bedre . God stemning og attitude spiller en stor rolle i , hvordan du føler . Tilgang ting på en mere afslappet tempo at leve et længere liv . Grine og ikke bekymre dig . Du vil føle dig bedre og kan bare leve længere .
5 .

Øvelse . Regelmæssig motion , mindst 30 minutter om dagen , som er blevet foreslået , hjælper med at forbedre dit humør ved at slippe "feel good " kemikalier , endorfiner . Træn din mening også med spil og puslespil til at holde din hjerne aktivt .
6 .
Få et kæledyr . Sundhed Rapporter var den første til at bemærke, at hjerteanfald patienter med kæledyr levede 28 procent længere Kæledyr hjælpe dig til at slappe af og hjælpe dig med at komme ud af dig selv . At eje et kæledyr hjælper ældre , der bor alene for at holde fokus, føler behov og giver dem en følelse af formål .
7 .
Stop rygning . Standsning vil forhåbentlig stoppe yderligere skade og give dine celler tid til at reparere sig selv . Endnu bedre, ikke starte.

gode råd og advarsler


 • Sørg madras og pude er komfortable nok til at fremme en god nats hvile .
 • Få den rigtige søvn . De fleste personer har brug for mindst seks til syv timers søvn for at fungere . REM ( dyb søvn med hurtige øjenbevægelser ) Der er behov regelmæssigt for din krop til at fungere ordentligt. Ikke under eller sove over .
 • være moderat . Mådehold er nøglen i alt for et bedre , længere liv .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.