hvordan man kan minimere resistens over for antibiotika medicin

Antibiotika kan være et nødvendigt redskab til at bekæmpe sygdom og sygdom . Dog kan mikroorganismer til tider udvikle en resistens over for dem , især når de er overused . Hvis du er resistente over for antibiotika , kan det tage dig længere tid at komme over en sygdom . Her er , hvordan man minimerer modstand mod antibiotika medicin
1 .
Se en læge , hvis du lider af en sygdom , der kræver behandling ud over hjemmeplejen . Det kan vise sig, at du har en virusinfektion , i hvilket tilfælde antibiotika ville have nogen virkning .
2 .
Undgå at tage antibiotika , hvis du har at gøre med en almindelig forkølelse. Som den gamle ordsprog siger , "der er ingen kur mod en almindelig forkølelse . " Tager antibiotika vil kun tjene til at dræbe nødvendige bakterier i kroppen . Det er bedre at bare tage smertestillende og lad sygdom løbe sit løb .

3 .
Undgå at tage antibiotika , der er blevet ordineret til en anden person . Kun en læge kan afgøre , om et bestemt lægemiddel vil være effektivt i behandling af din specifikke tilstand . Unødvendig forbrug af antibiotika er en af de vigtigste årsager til, at så mange stammer af bakterier er blevet resistente over for behandling .
4 .
Følg vejledningen på antibiotika recept til en tee . Må ikke stoppe med at tage medicin bare fordi du har fået det bedre , da overlevende bakterier kan vokse i styrke og forårsager et tilbagefald .
5 .

Kassér eventuel rest antibiotika medicin, du måtte have. Det er ikke anbefales at hamstre resterende medicin til brug i fremtiden .
6 .
Spørg en læge om din antibiotikapolitik er helt nødvendigt for at behandle din tilstand . Diskuter enhver og alle alternativer til behandling .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.