hvordan man kan sterilisere et termometer

Sterilisering af et termometer med sæbe , vand og denatureret alkohol er en proces , at medlemmer af årgange kender godt . Men denne proces har ændret sig, og det har ændret sig for grunde, som ikke , hvor effektiv den var i dræbe bakterier
1 .
Få en ny termometer , hvis du har en med kviksølv i det . Steriliser andre pære termometre , ved hjælp af farvede alkohol for eksempel ved i første omgang at vaske den i sæbe og vand .
2 .
Tør termometer med denatureret alkohol efter sæbe og vand vask . Det bør derefter anbringes i en ren beskyttende beholder . Det kan også placeres i en overdækket beholder med denatureret alkohol .

3 .
Tjek den vejledning, der kommer med et digitalt termometer for , hvordan det skal rengøres . Dette er nødvendigt fordi forskellige termometre har forskellige måder at sterilisation .
4 .
Brug disponible sengetæpper på disse modeller til deres brug . Efter brug tørres blot ud det område, som termometret , der har været udsat for en patients touch .
5 .

Sørg for at du tør hele området for termometeret , der er blevet rørt af patienten . Hvis det er muligt , skal du bruge denatureret alkohol , da dette er den bedste bakteriedræbende middel , men du skal tjekke med termometeret anvisninger idet nogle ikke tolerere dets anvendelse.
6 .
Tør ethvert område af en digital øre termometer rørt ved en patient umiddelbart efter brug . Med enheden næste brug , gælder derefter engangs øret spidsen . Chancerne for forurening af en øre termometer er naturligvis langt mindre end for en mundtlig enhed , men aldrig undervurdere en barns evne til at savle over store afstande .

gode råd og advarsler


 • Erkend, at pæren termometre udnytte kviksølv bliver tilbagekaldt og direkte forbudt . Kviksølv er ekstremt giftigt og brud på de pærer er af en særlig risiko for små børn . Hvis du har en pære termometer med kviksølv , skal du ikke vaske det , drej det i !

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.