hvordan man kan tale med en børnelæge

Hvis du har et barn , er der ingen tvivl om, at du vil tale med deres børnelæge en masse . Forældre taler med børnelægen når deres børn er både syge og godt . Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dine besøg på børnelæge , så er det vigtigt at vide, hvordan man taler til en børnelæge ordentligt . Her er hvordan man gør det
1 .
Find en børnelæge , som du føler dig tryg med . Du vil gerne sørge for , at du er enig med deres filosofi og metode. ( Se relaterede eHow artikel med titlen " Hvordan man vælger en børnelæge ) .
2 .
Skema et kontor aftale eller en tid til at tale med børnelæge på telefonen . Kald børnelæge kontor og indstilling en aftale tid med receptionisten .

3 .
Skriv ned eventuelle spørgsmål eller bekymringer , som du før er nødt til at tale med børnelæge . Dette vil sikre , at så glem ikke at spørge eller diskutere noget, der er på dit sind . Vær grundig og stille opfølgende spørgsmål, hvis det er nødvendigt for afklaring .
4 .
Nævn eventuelle spørgsmål eller problemer , du måtte have i starten af et godt barn besøg med børnelæge . Dette vil hjælpe børnelæge sørge for, at de har tid til at behandle dine spørgsmål eller bekymringer i forbindelse med besøget . Hvis du ikke nævner dine spørgsmål eller bekymringer , indtil børnelæge er næsten ude af døren , kan der ikke være nogen tid til rådighed til at løse dem .
5 .

Præsenter dit barns sygdom til læge ordentligt i starten af et sygt barn besøg . Du vil gerne sikre, at du forklare hvorfor du bragt dit barn til børnelæge ( klagen ) . Du vil også ønsker at sikre, at du giver børnelæge detaljerede oplysninger om dit barns symptomer , da de begyndte , og hvis de bliver bedre eller værre . Også fortælle børnelæge om eventuelle retsmidler , som i løbet af de counter medicin , at du har forsøgt at hjælpe dit barn får det bedre .
6 .
Følg op med børnelæge , hvis du har yderligere bekymringer eller spørgsmål efter besøget . Hvis noget kommer op , at du er bekymret for , når du allerede har talt med en børnelæge i første omgang , skal du kontakte børnelæge kontor igen .

gode råd og advarsler


 • Du må ikke ønsker at bruge medicinske terminologi , hvis du ikke ved hvordan man bruger det korrekt. Du kan bekymre dig dit barns børnelæge uden grund eller ej, bekymrer dem , når de skal være bekymret .
 • Altid være på tide at nogen børnelæge udnævnelser .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.