hvordan man kan vælge mellem abort og adoption

Når en kvinde har taget beslutningen om ikke at lade hendes ufødte barn , er det vigtigt nøje at overveje alternativer og vælge mellem abort og adoption. Denne beslutning er ikke en let og vil påvirke en kvinde resten af hendes liv . Overvej følgende trin , når du foretager denne vanskelige beslutning :

1
Udforsk dine moralske overbevisninger . . Hvis du mener, at abort er moralsk forkert , vælge at give dit barn op til vedtagelse til kærlige og omsorgsfulde forældre .
2 .

Kend din tilstand regler . Abort er reguleret i alle stater . Kendskab til begrebet grænserne for abort vil sikre , at du vil komme til en afgørelse før abort er ikke længere en mulighed for dig .
3 .
Overvej den langsigtede virkning af abort . Abort har følelsesmæssige konsekvenser , og du kan altid spekulerer på, hvad dit liv ville have været ud, hvis du havde valgt at have barnet . Du kan føle dig skyldig for at have en abort .
4 .
Overvej den langsigtede effekt af vedtagelsen . Hvis du beslutter at give dit barn op til adoption, kan du føler dig godt om at give dit barn et liv , som du ikke ville være i stand til at levere , men der er negative konsekvenser , så godt. Du kan føle dårlig samvittighed over aldrig at se barnet . Ikke at vide , hvis barnet er glad og har et godt liv også kan plage dig .

5 .
Få rådgivning . Gå til en kvinders klinik og snakke med nogen , der har specialiseret sig i at hjælpe kvinder i din situation . En neutral tredjepart kan tale med dig om dine muligheder på en fordomsfri måde , som ikke må være muligt, når du taler med venner og familie .

gode råd og advarsler


 • Overvej, hvad du synes dit liv vil se ud i fremtiden . Dette vil hjælpe dig , når du foretager din beslutning .
 • Hold et åbent sind for begge muligheder , så du ikke vil føle sig presset , når de træffer en beslutning .
 • Gør ikke din beslutning baseret på andre menneskers overbevisninger . Denne afgørelse påvirker ikke dem . Ligegyldigt hvad din familie og venner tror , du er den, der skal leve med denne beslutning for resten af dit liv .
 • Tag dig god tid , når det besluttes . Må ikke haste til at træffe en beslutning , fordi du bare vil have det overstået , eller du er syg af at tænke og tale om det . Husk at holde din tilstand 's abort sigt grænser i tankerne , eller du kan finde dig selv tvunget ind i en beslutning om at beholde barnet eller sætte den op til vedtagelse .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.