hvordan man kan vide en baby har ondt i ryggen

Babyer smerter ligesom resten af os . Rygsmerter er ingen undtagelse , så det er vigtigt at være i stand til at genkende tegnene , når dit spædbarn er i smerte . Selvom du måske ikke altid er i stand til at fastslå, at den specifikke kilde for dit barns smerte er deres ryg , er der advarselsskilte med angivelse smerter i almindelighed og rygsmerter især
1 .
Overvåg dit spædbarn aktivitetsniveau . Apati eller en tendens til dæk usædvanligt hurtigt kan angive rygsmerter .
2 .
Observer , om din baby græder eller synes at være i nød med bevægelse eller stilling ændre, da dette kunne være et tegn på rygsmerter .

3 .

bemærker usædvanlige problemer med dit barns kravle , gå eller andre motoriske funktioner . Rygsmerter kan føre dit barn til at udstille ændringer i disse områder .
4 .
Kig efter ændringer i dit barns appetit , da dette kunne betyde , at dit barn oplever smerte .

5 .

Tag dit barns temperatur til at vurdere potentielle rygproblemer . En feber-samt opkastning og usædvanlige søvnighed-ofte tyder på en vis form for infektion , som igen kan manifestere i dit barn som rygsmerter
6
Hold øje med variationer i . dit barns søvnmønster . Rastløshed eller søvnløshed kan være indikatorer for smerte i dit barn .
7 .
Lyt efter unormale mønstre i din babys gråd . Hvis der ikke er nogen tydelig årsag til den forstyrrelse derefter overveje muligheden for, at dit barn oplever indre smerte .

gode råd og advarsler


 • Selv rygsmerter hos spædbørn ikke er frygtelig almindelige, bør det tages alvorligt . Rygsmerter kan være en potentiel symptom på en mere alvorlig underliggende problem . Derfor , hvis du har mistanke om , at dit barn har rygsmerter , skal du underrette din læge så hurtigt som muligt .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.