hvordan man laver en sommerfugl forbinding

Vide, hvordan man laver en sommerfugl forbinding kan spare dig for adskillige ture til lægen , eller udgøre en løsning i en nødsituation . Bare følg anvisningerne nedenfor for at lære hvordan man laver en sommerfugl forbinding
1 .
Kontroller størrelsen af snittet at gøre sikker på, at det ikke er over 1 cm lang . Større nedskæringer generelt behov for at blive set af en læge og kan have behov sting .
to .
Rens skåret grundigt og anvende et antibiotikum til det . Sommerfuglen Bandagen er beregnet til at holde siderne af snittet sammen for at minimere ardannelse , så det er vigtigt , at bakterier ikke er overladt til gnave i snittet .

3 .
Lav en sommerfugl forbinding . Skåret en del fra begge sider af en selvklæbende bandage . Afsnittet skal være fladt i toppen og vinkel udad og danner en trekant med en flad top . Du skal være tilbage med en smal del i midten med en bredere ydre kanter, der ligner en sommerfugl .
4 .
Påfør den ene side af sommerfuglen bandage på cut og forsigtigt slæbebåd , indtil kanterne af snittet mødes linje op . Der bør være nok pres for at lukke snittet rigtigt , men ikke så meget, at kødet krøller indad . Du kan få brug flere sommerfugl bandager for at lukke et større snit.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.