hvordan man lever med fødevareallergi

Hvis du har boet med allergi eller din søn eller datter er for nylig blevet ramt af allergi , her er nogle tip, der kan hjælpe dig med at
1 .
blive testet , kend din fjende .
Der er taget blodprøver og ridser tests for at bestemme allergier . Normalt allergikere anbefale dig vente, indtil alderen 2 til disse test .
2 .
Det bedste man kan gøre er at undgå allergenet .

3 .

Hvis din allergi er til , lad os sige , sesamfrø , lære at sige det , og stave det på mange sprog . Især praktisk, hvis på ferie !
4 .
Lær de mange typer af fødevarer , der indeholder det allergen, og undgå dem helt .
5 .

Læs emballagen , undertiden har et parti af fødevare blevet håndteret og pakket i den samme fabrik med noget andet . . ligesom nødder . Dette kan medføre en forurening, og er potentielt farlig .
Advarslen normalt læser noget som dette, fremstillet i et anlæg, der pakker nødder , hvede , soja osv. . .
6 .

Må ikke nogensinde bare bide i en chokolade fra en blandet kasse . Du ved aldrig, hvad der er i den blandede kasse med slik , indtil du læser emballagen nøje . Selv om en Whitmans sampler kommer med et kort, de fleste chokolader ikke .
7 .
Sørg for at alle dine venner og familie har kendskab til alle dine fødevareallergi. Dette kunne være livreddende rådgivning . Du ville ikke have din mor-in-law til at sætte en kande Rainforest kaffe , hvis du er allergisk over for nødder . Lugten alene kan sætte dig på sygehuset , hvis du er meget følsom .

8 .
Hvis dit barn er i skolealderen , skal du sørge for alle de lærere og skole sygeplejerske er klar over allergi . Jeg vil endda gå så langt som til at sige , skrive det på bagsiden af hans /hendes skjorte for de første par dage , så der er ingen fejl .
En ven for nylig sendt sin søn i skole med en mærkat på hans skjorte, læse, "Hej , mit navn er ikke nødder ! " Jeg vil aldrig glemme det , ville du ?
9 .
Medbring altid Benedryl og en EpiPen til nødsituationer. Læs anvisningerne omhyggeligt og vide hvad man skal gøre, før du nogensinde brug for at bruge det . For børn , anbefaler jeg at få din børnelæger råd om dosering for Benedryl og skrive det på flasken , så du aldrig glemmer. En overdosis kan være dødelig , og en under dosis vil ikke gøre arbejdet . Ofte Benedryl skal tages hver 4-6 timer i 24 timer eller angrebet kunne komme tilbage .
Giv en EpiPen til læreren og skolen sygeplejerske , hvis det er nødvendigt. 75 % af alle allergi dødsfald forekommer i skolen . Er det ikke skræmmende ?
10 .

Hvis Deres allergiske angreb er alvorlig , skal du gå på skadestuen eller endnu bedre , tilkalde en ambulance . Forklar , at du har brug for en adrenalin indsprøjtning med det samme.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.