hvordan man starter yoga som en mandlig nybegynder

Yoga er en øvelse typisk praktiseres af kvinder . Denne gamle øvelse rutine kan også bruges til at forbedre mange af de sportsgrene mænd elsker . Start yoga kan være skræmmende . Ser proffer berøre bagsiden af deres hoveder med spidsen af tæerne er nok til at gøre en mand rulle op yoga måtten og ramte brusere :
<. br > 1 .
Breathe . Yoga forbedrer styrke og fleksibilitet ved at lade kroppen til at udvide muskler gennem væsken bevægelser og kontrolleret vejrtrækning . Indledende øvelser kan bestå af simple bevægelser som Catch Stræk og det siddende Forward Bend .
2 .
Få en reel Yoga måtten. De fleste atletisk butikker bære disse måtter . De er specielt lavet til at hjælpe med greb , mens du holder komplekse stillinger .

3 .
Inkorporere Yoga i en eksisterende træning . Den fleksibilitet, der yoga skaber reducerer den normale overtiden . Det øger også den række af forslag , der ville være nyttige i mange sportsgrene.
4 .
Forpligte til 30 minutter om dagen . De ændringer, der kan forekomme i kun to uger vil tilskynde træning for at fortsætte . Intet er som konkrete resultater for at inspirere en gentagelse .
5 .

Rejse med yoga . Optaget mænd ofte glip af den normale motion regimer på grund af tid og bekvemmelighed . Yoga er så simpelt som at holde en mat handy , og det kan gøres dagen eller om natten .
6 .
Deltag en klasse . Enmands- yoga kan være en fordel i at få en vis grad af ekspertise uden frygt for forlegenhed , men i sidste ende en klasse vil bidrage til at udforske de mange typer af yoga .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.