dentaladhæsiv teknikker

En af de største problemer for den enkelte nye til gebis er der træffes beslutning om , hvilken type lim, der er rigtige for dem . Det er muligt at bære proteser uden klæber . Suge holder pladerne på plads på tandkødet . Klæbemidler give protese wearers en mere sikker og stabil placering . Der er tre hovedtyper af protese lim til at vælge fra

Råmasser


Indsætter kommer i en tube som tandpasta . En tynd line er presset ind i renden af tandprotese . Når du er i stand denne lim er mellem bærerens tyggegummi og protesen . Adhesive pasta giver en stødpude mellem tyggegummi og plader , der er mere komfortabel end andre klæbemidler . Denne pude er en ekstra incitament til at vælge denne form for tand cement . En af de almindelige klager over protese lim pasta er, at det er svært at fjerne , når proteser er taget ud . Det efterlader en smattet , klæbrig rod bag og er usmageligt .

Pudder


Pulver er en anden valg for protesen wearers . De er en tørret form af lim , der anvendes til pasta . For at bruge denne lim protesen bæreren skal fugte pladen , og derefter drys pulveret på tallerkenen . Protesen derefter puttes i munden og fugt fra tandkødet, sammen med fugt på pladen , kombinere med pulveret til at danne et stærkt bånd . Mens dette lim er den samme type lim , som pasta , er det ikke så tyk og indeholder ikke så meget af en pude som et lag af pasta . Fordi det er så tyndt , har det ikke de spørgsmål med fjernelse . Når pladen er fjernet en stiv protese børste er alt, hvad der er behov for at børste den resterende lim tilbage på tandkødet .

Strips


Adhesive protese strips er relativt nye , og kun få virksomheder gør dette produkt . Det er en fast form af pasta lim , der skal skæres til og placeres på protesen . Når det er puttet i munden , varmen og fugten fra gummerne forvandler solide indsætte i en lim gel . Dette er tykkere og mere en pude end i pulverform , men mindre end pasta . Det er mindre rodet end pasta , men ikke så let at fjerne som pulver lim .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.