hvordan man laver din egen hjemmelavede tandpasta

Vi ved alle, hvor vigtigt børste dine tænder er . Vi ved også, hvor dyrt tandpasta er , selv når man skærer kuponer . Dette er en penge at spare opskrift til din egen tandpasta . Dette hjemmelavet tandpasta er lige så effektiv som kommercielle tandpasta og du kan allerede de fleste hvis ikke alle de ingredienser i dit køkken . Der er ikke nogen hemmelighed , magiske eller svært at finde ingredienser . Du og din tandlæge vil være tilfreds med de resultater
1 .
Buy bagepulver , salt , glycerin som findes på et apotek og pebermynte olie , som er tilgængelig på naturlig apoteker eller helsekost butikker .

2 .

I en lille glasskål , sted 2 spsk bagepulver og 2 spsk salt . Bland salt og bagepulver grundigt .
3 .
2 teskefulde glycerin , 2 til 3 dråber pebermynteolie , langsomt tilsættes vand under omrøring . Fortsæt med at tilføje vand og blande indtil ingredienserne danner en pasta .
4 .
Læg pasta er et lille glas med låg krukke . Hold tæt lukket , indtil du er klar til brug . Brug en smør kniv eller lille ske for at anvende hjemmelavet tandpasta til din tandbørste . Hold gemt på et køligt , mørkt skab for at undgå udtørring . Hvis det gør tørre ud simpelthen mix i mere vand . Gør en krukke for hvert familiemedlem .

gode råd og advarsler


 • Husk at børste i 2 minutter hver gang , ideelt morgen aften , og efter hvert måltid .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.