hvordan man spiser , når du får din seler strammet

Iført seler er næsten blevet en overgangsrite i USA Heldigvis har seler fået mindre synligt skæmmende . Den store sølv bands Gårsdagens sammen med navnet kalder for " tin grin " , " lametta tænder " og " skinne ansigt " har alle , men forsvandt . En ting , der ikke har ændret sig, dog er den smerte , der kommer , når du forsøger at spise efter din seler er blevet strammet . Forhåbentlig vil en dygtig opfinder finde en måde at rette tænder uden smerter, men for nu må vi gøre , hvad vi kan for at få næring , selv når det er smertefuldt at spise . Her er et par ting at gøre for at gøre det bedste af det :

1 .
Tænk væsker . Suppe er et godt valg for et måltid efter en bandage stramning session . Blenderen kan være din ven , også . Prøv at slå et æble fra en hård til at spise mad til lækre æble juice . Ligeledes prøve at lave nogle gulerodsjuice eller endda åbne en dåse V -8 Juice . Prøv at bruge et sugerør . Hvis du kan få det gennem et sugerør , du er hjemme gratis .
2 .

Tag nogle budding . Budding, æblemos , yoghurt og andre fødevarer, du kan sluge uden at tygge er gode kandidater til at spise efter din seler er spændt .
3 .
Freeze munden med en ispind , eller lade nogle is smelter i munden .
4 .
Lav en batch af spaghetti . Det er forbløffende, hvor smertefuldt det kan være at spise selv bløde fødevarer som spaghetti og makaroni , men du kan lære at spise disse fødevarer forholdsvis let. Lav nogle Jello at gå med det .

5 .
Få komfort fra komfort fødevarer gerne kartoffelmos med sovs .
6 .
Tag en aspirin eller Tylenol hvis smerten er for dårlig til at spise . De kan hjælpe .

gode råd og advarsler • under en sympatisk familie kan virkelig hjælpe . Du kan hjælpe en anden ved at være sympatisk , når det er deres tid til at få deres seler strammet .
 • Sørg for at spise sunde fødevarer så meget som du kan . Det er fristende bare at spise is , men du har brug for noget nærende for .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.