tand implantat kirurgi & infektion

Tand implantat kirurgi , også kaldet tandimplantat kirurgi , indebærer udskiftning af en mistet tand med en kunstig udgave . Tand implantat kirurgi er ofte betragtes af patienter, som ikke ønsker proteser eller broer . Selv tand implantat kirurgi er relativt sikkert , kommer det med risiko for smitte

Evaluering


Din tandlæge vil kræve dig til at komme ind på kontoret for en eller flere besøg at afgøre, om du er en kandidat til tand implantat kirurgi . Tandlægen tager røntgenbilleder af det område, hvor tanden implantatet vil blive placeret og gør en model af din mund til størrelsen på implantatet . Din familie tandlæge kan faktisk ikke udfører implantat og i stedet kan sende dig til en mundtlig kirurg eller peridontist .

Surgery


Du er placeret under anæstesi under tand indgrebet . Tandlægen skærer væk tyggegummi på implantationsstedet at eksponere kæbebenet . Huller er boret ind i knoglen og implantatet er sikret inden for disse huller . Du kan have flere operationer , indtil implantationen er afsluttet . Det sker i etaper , så din mund til at helbrede og til at tillade knoglevækst i kæben . En knogletransplantation kan være nødvendig, hvis din kæbeknoglen er ude af stand til at støtte tand implantatet .

Potentielle farer


Før du gennemgå tand implantat kirurgi , din tandlæge vil sandsynligvis diskutere de mulige risici , som omfatter infektion , som kan udvikle sig et resultat af operationen . Tegn på en infektion omfatter smerter , hævelse og blødning . Andre komplikationer kan du udvikle sig fra tand implantat kirurgi er til skade for omgivende tandkød og tænder , nerveskader og problemer med bihulerne.

Overvejelser


Selv om man kan få en infektion på grund af tand implantat kirurgi på det sted, udskiftning , er risikoen relativt lille . Enhver form for kirurgi , at du får vil bære en risiko for infektion . For at sænke din risiko , kan du få antibiotika for at tage før proceduren.

vigtig påmindelse

Det er ekstremt vigtigt at lade din tandlæge med det samme , hvis du udvikler tegn på en infektion som følge af tandimplantat kirurgi . Du skal måske sættes på en omfattende kursus af antibiotika til behandling af infektionen . Hvis du har bivirkninger , kan tandlægen er du kommet ind på kontoret , så hun kan undersøge området for at fastlægge den bedste behandling.


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.