hvordan man kan børste tænder i en hjælpeløs , sengeliggende patient .

Denne artikel blev skrevet for at hjælpe pleje giveren i at yde god tandpleje for en hjælpeløs patient eller elskede . De skridt er meget enkle og ikke særligt udstyr eller materialer der er behov for bortset fra en lille sprayflaske . Lad mig venligst minde pleje giveren til at være forsigtig . Nogle patienter kan ikke synke godt , så bør en minimal mængde væske der skal anvendes . Også konsultere lægen for input i pleje tænderne af en hjælpeløs person . Som altid er min bøn til dig og dine kære til at forblive sunde og sikre , bliver rige , og bliver klogere .
1 .
1 . Saml materialer opført tidligere .
2 . Instruer patienten eller elskede , hvad du er ved at gøre .
" Det er på tide at børste dine tænder . Jeg vil gøre dette for dig . "
3 . Fyld sprayflaske med rent vand .
2 .
1 . Hæv hovedgærdet på 30 til 45 grader .
2 . Drej patienten til den ene side , således at væsken kan løbe fra patientens mund nemt .
3 . Læg en sammenfoldet vaskeklud under patientens hage .
4 . Påfør en lille mængde tandpasta til våd tandbørste .

3 .
1 . Sæt ikke tandbørste i patientens mund . Vi vil børste på ydersiden af patientens tænder grundigt , før børste indersiden af tænderne . Ræsonnement: Nogle patienter er ikke opmærksomme nok til at samarbejde med tandbørstning . Hvis der er en naturlig reaktion at bide ned på , hvad der er puttet i munden . For at undgå bid refleks , vil vi ikke indsætte tandbørste i mundhulen indtil senere .
2 . Begynd børstning ydersiden af patientens tænder , der arbejder langsomt og forsigtigt .
3 . Hvis patienten kan følge anvisninger , instruerer ham eller hende til at tømme munden af spytte i en afhændelse kop .
3 . Hvis patienten ikke kan følge retninger, som munden fyldt op med tandpasta og spyt , tillade tandpasta og spyt til at køre fra patientens mund på den foldede vaskeklud .
4 . Skyl tandbørste med jævne mellemrum, og en anden lille mængde tandpasta .
5 . Som du cirkel munden forsøg på at børste toppen af tænderne , top og bund . Du vil være i stand til at børste toppen af tænderne , hvis du gør det uden at udløse bid refleks .
6 . Fortsæt børstning ydersiden af tænderne , indtil du har gjort et grundigt stykke arbejde . Der er intet mere ubrugelig end en halvvejs job , når det kommer til at børste tænder .
4 .
1 . Skyl tandbørste , anvende en anden lille mængde tandpasta , og begynder langsomt at børste indersiden af den øverste tænder . Så bunden tænderne .
2 . Børste indersiden af begge sider , top og bund .
3 . Når tandbørstning er færdig , sprøjte patientens munden med vand og lad vandet løbe fra patientens mund på den foldede vaskeklud .
4 . Hvis væske stadig i patientens mund , wrap i håndtaget på tandbørste med en ren vaskeklud og indsætte i kinden af patientens mund . Dette vil absorbere resterende væske

gode råd og advarsler • Brug tandpasta , der gør en række tjenester : . beskytter mod hulrum , whitens , styrker , osv.
 • En simpel tandbørste er mest hensigtsmæssigt , med medium bløde børster .
 • Ved at benytte en anden tandbørste med en anden brand , og skiftevis disse to tandbørster når du børster tænderne patienten kan høste større fordele , at brugen af en enkelt tand pensel . Argumentation: En hjælpeløs patient ofte ikke kan kommunikere med pårørende , hvordan dette eller hint føles ; to forskellige tandbørster kan hjælpe med at forhindre irritation i tandkødet og kan gøre et bedre job på børstning end en enkelt tand pensel
 • . Renses grundigt tandbørster efter hver brug . Tillad pensler til at tørre efter hver brug .
 • Der er ingen grund til , at patienten har en beskidt mund . Når en hjælpeløs person har en beskidt mund , er det fordi den pleje giveren ikke gør sit job . Tænderne skal være til stede til så meget som enhver anden del af patientens krop . Dårlige tænder kan forårsage infektioner i de store organer , herunder hjertet . Når munden pleje er ikke gjort ordentligt kan det være lige så alvorlig som enhver anden form for omsorgssvigt .
 • Hvis du har en elsket en , der passes af en tredjepart eller din elskede i en sygepleje -rum og din elskede tænder bliver forsømt , hvad du skal gøre . Husk , i dette liv , får pibende hjulet fedtet . Der er ikke undtagelse fra denne regel .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.